#12 Gustavo Assunçao

Daha fazla süre almalı , bu kadar keskin yorum yapılabilecek bir karşılaşma değildi.

Cocuk cok heycanli bi de,hata yapma korkusu var cok acik bi şekilde

Eğer ahmet bulut değilde scout önerisiyse 100bin euroya denenmesinde beis yok,niye aldık diyip transfere bok atmam

Oyun olarak şuan başak seviyesinde,daha buğday olacakta,işlenecekte,öğütülecekte,un olacakta sonra hamur olacak,ölme eşşeğim ölme,strateji olarak direkt ekmek almıyoruz artık ama nelson,boey vs gibi bi un seviyesinde olmalıydı

Fizik diyenlerde suat kayayı hatırlasın,her ortasaha ayı gibi olacak diye bi kural yok

Gedsonda ilk başta kötüydü diyenlerde gedsonun kötü olmasıyla,asunçaonun kötü olmasının alakası yok,gedson bazı özellikleri top seviye bi oyuncuydu ki sonra herkesi kendine hayran bıraktı,asunçaonun heh bu özelliği top seviye form tutarsa öttürür diyeceğimiz sivrilen bi özelliğini göremedim ben

Ayrıca ordinaryus profesor ılgaz çınar begefendidende açıklama bekliyorum,öyle bi şişirmiştiki herkesi beklentiye soktu
Bu futbolu nasil bu kadar iyi biliyorsun?

Yokmuş gibi davranıyorum siz de öyle yapın eğer iyi oynarsa kaale alırız şu aşamada kaale alınacak bir tarafı yok boşa beklenti olmasın.

Açıkçası rotasyonda kullanabiliriz ama as 11 olması zor gibi şu anlık.

Farioli ye acımasız davranman beni üzdü
Valla reis iyi hoşta pas zımbırtısı yüzünden kırdım notunu

Barcanın en iyi döneminde oynadığı pas oyununu bile beğenmezdim öyle nefret etmiştim,istemediğin ot dibinde bitermiş geldi bizi buldu lanet şey

Halı saha takımında bile yasaktır mesela bizde paslaşmak,topu alan tsubasa gibi allah ne verdiyse yardırıyo öyle soğudum bu pas işinden ft yüzünden,hayır bide yapamayınca iyice çekilmez oluyo :)

Geri
Üst Alt