Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.565
- 12.547
- 2.868
yabancı sınırı nedeniyle şuanda zor
Ama babel ve feg kalacağına bin kere asunçao kalsın derim
Ama babel ve feg kalacağına bin kere asunçao kalsın derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 dakika bile şans bulamaz artık.Bilmiyorum ben kendisinden hala çok ümitliyim, işin açıkçası bu sene transfer ettiğimiz oyuncular arasında en bilineni, Avrupa futbolunda potansiyeli takip edileni Assunçao olabilir
Takımın defansif orta saha eksikliği bas bas bağırıyorken bence şans verilmesini isterim, yani en azından PvA 'a Taylan 'a sabrettiğimiz kadar Assunçao 'ya neden sabretmiyoruz bilmiyorum
bartuğ altyapıda 2 gol atmış bugün
Ft altyapıya bakmıyo sanırım bunlardan bi cacık olmaz deyip transfer istiyo fm balonu assunçaoda bunlardan birisi sanırım
Hocam şu altyapıya bi bak da şu cevherleri gör altyapımızda messi olsa adam yüzüne bakmicak
Uyuyomuş renktaş teyitli bilgift maçta rtaş
ayrıca gollerden 1i frikik 1i de penaltı
Uyuyomuş renktaş teyitli bilgi
Baksana reis gitmiş gözler
Bu çocukta anlayamadığım bir kaç nokta var.
- Famalicao'da kaptanmış, hiç bir liderlik vasfı göremedim.
- Temaslı oyunu zamanla geliştirebilir ama pas kalitesi şu an için o kadar da iyi gelmedi, daha dikine ve diyagonal paslar atabildiğini düşünüyorduk.
- Bartuğla çok benzer duruyorlar, Bartuğ'a yatırım yapmak varken bu kadar benzer bir adamı almak biraz düşündürücü geldi bana, çünkü hazır bir oyuncu zannediyorduk ancak değil gibi gözüküyor.
üşümüşBaksana reis gitmiş gözler
Baksana reis gitmiş gözler
gs appde idmandan videolar var. idmanda da boyle. musait pozisyonlarda bile stoperlere pas verip sorumluluk almiyor. yasi itibariyle ham bir topcu bekliyoduk zaten de hem ham hem de bu kadar ozelliksiz topcu bulmayi nasil basardilar bravo ciddenO kadar garantili oynuyor ki 5 metre pas bile yok hep 2-3 metreye hani bunu hızlı yapıp hemen boşa kaçsa onu da anlayacağın topu hızlıca birine bırakıp defansın önüne dönme derdinde .. Bu kadar da vasat bir adam değil bence uyum sağlayamadığı i düşünüyorum hem cılız olacak temaslarda zayıf olacak hem top kullanamayacak deli değil ya bizimkiler illa birşey görüp de kiralanmıştir.
hoş geldin brezilyalı bartuğ elmaz
aşırı incebu veled pva'dan daha uzun ama 1.65 gibi duruyo sahada hala anlamadım bu durumu
Neye gore zarar etmedik?Zarar etmedik cok