Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
önce bak bakalım kim kime hakaret etmiş ?
lafına mı takıldın? :asd22:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önce bak bakalım kim kime hakaret etmiş ?
okumadım ama refik gibilere haddini bildirmişsindir umarım
lafına mı takıldın? :asd22:
adam kudurdunuz diyor iki çift laf çakmayalım mı ?
fenerlisin dediler değilim dedim bir iki üye bazıları yeni üyeye potansiyel fenerli gözüyle bakar aldırma dedi.
yav galatasaray efendileri rütbesinde adama bile fenerli diyen çıktı bu forumda ..
bazılarına o yüzden hasta diyorum
lafına hiç takılmam ..
melo en sevdiğim futbolcudur sonra sneıjder gelir.
adam bana durduk yere kudurdunuz diyor köpek demek istiyor hakaret ediyor. mesajlarına bakın ...
neyse uzatmak istemiyorum ...
sinsi adam kendini belli eder zaten artık bu muhabbetin dönmesini istemiyorum ...
Git bi hava al kardes ne bu sinir böyle ya..aslında foruma üye girişinde facebook adresi baz alınmalı ..
kim ne mal ortaya çıkmalı ...
aslında foruma üye girişinde facebook adresi baz alınmalı ..
Git bi hava al kardes ne bu sinir böyle ya..
3 senedir burdayim bi Allahin kulu bana kus demedi , biraz kendini sorgulasan iyi olur..
☆$☆

Diyelim senin Facebook'un yok nasıl bir mal olduğunu nerden bileceğiz? Seni özel bir yerde duman ederim.aslında foruma üye girişinde facebook adresi baz alınmalı ..
bittiyse yatıcam artık
arkadaş foruma yeni üye adama önce hoşgeldin deyin oturun konuşun konuşturun zamanla anlarsınız zaten ..
daha yeni üye olmuşuz hurra fenerlidir saldıırın modunda bazısı ..
bu mu sizin tavrınız ???
ayıp be ..

Git bi hava al kardes ne bu sinir böyle ya..
3 senedir burdayim bi Allahin kulu bana kus demedi , biraz kendini sorgulasan iyi olur..
☆$☆
la olm