12 Numara Forumunda Galatasaray Aleyhine UEFA'ya Şikayet Kampanyası Başlatılmış

admin tarafından onaylandığım sayfanın linkini kaydedeyim bundan sonra bana kuş derlerse aha admin onayım var der gösteririm
böle bir şey de ilk defa gördüm ...
sen cimbomlu musun ?
ben bilmem admin bilir :)

Yunus Can

en iyisi yunusa soralim kubilay agabey

kendisi misli birsey uzmanidir ne oldugunu tam bilmiyoruz ama uzman sonucta

murhan mesela

açtığı konuların %99u gs aleyhine

buyrun araştırın

ama kimse murhana kuş demiyor

almancılığına veriyoruz geçiyoruz

Tüh sana koca GSC adminini benzettiğin tipe bak ayıp
RYDyM1.jpg

İstesek biz de bunun gibi bir sürü pozisyon yollarız Fenerbahçe aleyhine. Böyle saçmalık mı olur, boşuna bir taraflarını yırtmış oluyorlar.

Selamlarımızı da iletsinler UEFA'ya.

ulan o bu degilde nasil profil resimi koyuluyor lan ? kac aydir buradayim hic bi Allahin kulu bana yardimci olmadi

Maç görüntüleriyle olmaz bu işler. İspat için maddi(somut) delil lazım. Belli ki kuyruk acılarından kalkışmışlar bu işlere.

GT-I9300 Tapatalk

Öncelikle bence yeni üyeler bu tür konu açmaktan kaçınmalılar 1-2 ay forumda takılıp normal yorum yapmalı üyelere kendilerini alıştırıp, ortamı görüp ondan sonra böyle sıkıntı yaratabilecek konulara girmeliler. Senin bir de yorumların çırpındıkça batar vaziyette olmuş.

Ben yaklaşık 6 yıldır bu forumdayım 1 kere bile bana "Kuş" diyen olmadı. Eğer sizlere oluyorsa demek ki mesajlarınız bir şekilde dikkat çekiyor, yeni üye olduğunuzda daha dikkatli olursanız bu tür ithamlarla karşılaşmazsınız şahsi fikrim.

ulan o bu degilde nasil profil resimi koyuluyor lan ? kac aydir buradayim hic bi Allahin kulu bana yardimci olmadi

1- önce hangi resmi profil resmi yapacaksan bilgisayarında masa üstüne kaydet.
2- üye kontrol panelinden avatar değiştir menüsüne gir.
3- orda 2. seçenekten dosya seç kısmına tıkla masa üstündeki yapmak istediğin profil resmini seç.
4- değişiklikleri kaydet kısmına tıkla
işlem tamamdır

1- önce hangi resmi profil resmi yapacaksan bilgisayarında masa üstüne kaydet.
2- üye kontrol panelinden avatar değiştir menüsüne gir.
3- orda 2. seçenekten dosya seç kısmına tıkla masa üstündeki yapmak istediğin profil resmini seç.
4- değişiklikleri kaydet kısmına tıkla
işlem tamamdır

yaziklar olsun size, yeni üye yardim ederken siz nerdesiniz :( eyvallah kardesim

Geri
Üst Alt