- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
Abi ortada süre var, şutla demekle olmuyor ki.yav adam üç buçukta konuya mesaj atmış bu saat oldu hala atmadıysa şutla gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ortada süre var, şutla demekle olmuyor ki.yav adam üç buçukta konuya mesaj atmış bu saat oldu hala atmadıysa şutla gitsin.
kaça kadardı süreAbi ortada süre var, şutla demekle olmuyor ki.
Bugün gece yarısına kadarkaça kadardı süre
MODA BAK BAŞLIĞI BİLE OKUMAMIŞ @Emrah Yıldırımkaça kadardı süre
yok onda puan atamamıştıBerke geçtiğimiz iki yarışmadan diskalifiye olmamış mıydı sırf bu yüzden?
Bebegim alkole dusuyoz mu aksamBerke geçtiğimiz iki yarışmadan diskalifiye olmamış mıydı sırf bu yüzden?
Burası bir forum unutma burada tartışılır.Kimse sana yorum yapmasın istiyorsan gidersin blog acarsın yazarsın yorumlara da kapatırsın kimse cevap yazmaz okur geçer.
Oy atma olayına gelince oyu sen ne için atıyorsun ilk başta onu kavramalısın.Futbol yorumu açık birşey herkes yorumlayabilir. Gerçi ben bu üslup da olan bir insana ne anlatıyorsam.
yok onda puan atamamıştı
Bebegim alkole dusuyoz mu aksam![]()
Eskiden 16 saatte yarisma biterdi simdi niye 3 gun suruyor ?Gönderim süresi geceye kadarsa daha vakti var.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birinde gece türk sanat müziği dinlerken uyudum diğerinde de banlandım o ara.Berke geçtiğimiz iki yarışmadan diskalifiye olmamış mıydı sırf bu yüzden?
Eskiden 16 saatte yarisma biterdi simdi niye 3 gun suruyor ?
Paylastigin soundtrack yarismasindaki yasaklilara ilave olarak gecmis yarismalardada soundtrackler ile katilanlar olmustu onlarda yasakli mi?
Sabri Bey, daha yeni uyandım sayılır ve sabah rutinlerimi tamamlayamadım. Ayıldığım zaman atacağım.kaça kadardı süre
Sana batan ne? Bak bunu yeni görüyorum, insan gibi cevap vermiştim halbuki önceki mesajımda.yav adam üç buçukta konuya mesaj atmış bu saat oldu hala atmadıysa şutla gitsin.
kızma kardeşim ama sende yolla artık hazır değil mi şarkın.Sana batan ne? Bak bunu yeni görüyorum, insan gibi cevap vermiştim halbuki önceki mesajımda.
Kızmıyorum be test yapıyorum sana. Mükemmel bir mod olmuşsun artık karşı taraftasınkızma kardeşim ama sende yolla artık hazır değil mi şarkın.