120. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Sonuçlar 23.00'te

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden 16 saatte yarisma biterdi simdi niye 3 gun suruyor ?
Diğer mesajı bulamadım. Buna alıntı ile cevap vereyim. Eski burada yazılan liste dışındaki soundtrackler yasaklı olsa bile katılabiliyorsunuz dendi. Az takip et şu başlığı flütçü işin gücün goy goy ya :D

Beyler yasaklı listi nerede acaba? Yasaklı bir şarkı daha atarsam Cihan diskalifiye edecek galiba

Diğer mesajı bulamadım. Buna alıntı ile cevap vereyim. Eski burada yazılan liste dışındaki soundtrackler yasaklı olsa bile katılabiliyorsunuz dendi. Az takip et şu başlığı flütçü işin gücün goy goy ya :D
Daha once katilmis soundtracklere puan yok katilana anca flut takdim edecegim.

Bu konseptle ilgili bir bilgilendirme mesajıdır. Şarkılarınızı göndermek için değildir.

Konseptimiz dizi ve film soundtrackleri.
Ancak 6 yıl önce aynı konseptte bir yarışma daha düzenlenmiş.
Bu yüzden 10.Eurovision'da kullanılan bütün şarkıları yasaklı listesine alıyoruz.
1-
Uh-Breaking Bad

2- Spectres in the Fog-The Last Samurai Soundtrack

3-What a wonderful world-Good Morning Vietnam Soundtrack

4-Godfather Theme Song

5-Unchained Melody-Ghost

6-Hababam Sınıfı

7-Tehmine ve Zaur

8-Moby-Extreme Ways

9-The Lonely Shepherd-Kill Bill Soundtrack

10-Requiem for a Dream

11-Where is my mind-Fight Club

12-Bana Bir Masal Anlat Baba-Süper Baba

13-Everything I do.I do it for you - Robin Hood: Prince of Thieve

14-Braveheart Soundtrack

15-Road to Dublin-Sherlock Holmes

16-Ezel Dizi Müziği

17-Now We Are Free- Gladiator

18-Enya-Sweet November

19-Schindler's List

20-Desperado Soundtrack

21-The Empire Strikes Back- Star Wars V

22-You're The One That I Want - Grease Soundtrack

23-I Want to Spend My Lifetime-Zorro

24-Eye of the Tiger-Rocky

25-Vois su ton chemin-Les Choristes

26-Rain Man Soundtrack

27-Comptine d'Un Autre Été-Amelie Soundtrack

28-The Crow-Brandon Lee

29-Una Mattina–Can Dostum

Listeyi yayınlamama rağmen bu mesajı okumayıp bu listeden bir şarkı gönderen kişiler sorgusuz diskalifiye edileceklerdir.

Şarkılarınızı göndermeniz için akşam saatlerinde ayrıca bir mesaj gönderilecektir.

Bu konseptle ilgili bir bilgilendirme mesajıdır. Şarkılarınızı göndermek için değildir.

Beyler yasaklı listi nerede acaba? Yasaklı bir şarkı daha atarsam Cihan diskalifiye edecek galiba
yasaklı liste

Daha once katilmis soundtracklere puan yok katilana anca flut takdim edecegim.
Ben bilmem. Ben güzel bir parça seçtim. Sadece Cihan'ın attığı listeye baktım. Varsa da problem değil :) Cihan'ın attığı liste de parçam bulunmuyor. Ve bu sefer oldukça iddialıyım sevgili Göztepeli Flütçü :)

1-2 saate cihan playlisti koyar şak diye ortaya

Yok krdsm sevdiğimiz tüm dizi!/film müzükleri konsepte uygunsuz mu olur ya? Siz nasıl buldunuz allaşkına flüt müziği filan mı paylaştınız?

örnekte atamıyoruz birinin seçtiği olur küfür yeriz :asd: Bug'a soktun bizi Berke.

Tüm şarkılar geldi playlist'i paylaşıcam ama önce bir açıklama yapmam lazım. Gelen şarkıları elimden geldiğince kontrol etmeye çalıştım. Buna rağmen gözümden kaçanlar, araya sızan parçalar olmuş olabilir bu konuda da hoşgörünüze sığınmak durumundayım.

Buldum abi sonunda :asd:

ilk karar kıldığım konsepte uygun değildi, ikincisini birisi seçmiş, 5-6 tane buldum, Cihan'ı biraz bunalttım bu gönderilmiş mi bu uygun mu vs derken en sonunda bi tanesinde karar kıldım. Gündüzden darladım ki akşama doğru atanlara patlasın diye :asd: Stratejini düzgün kur erken darla sende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt