İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 1.123
Shape of my heart ve miserlou’yu da listeye ekleyelim pls @Cihan Ağzıkara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu neden abi?Shape of my heart ve miserlou’yu da listeye ekleyelim pls @Cihan Ağzıkara
İş, tsmdeki Zeki mürenle müzeyyen senar şarkısıyla katılana dönecek fikrimce.Hatta “iyi kötü çirkin” film müziği de keza öyle.Bu neden abi?
Abi o şarkılar gönderilse de kabul edemem zaten. Araştırdım bu konuyu biraz zorlu. Hem Shape of My Heart hem de Miserlou ilgili filmlerden daha önce yayınlanmış şarkılar. Sadece filmlerle özdeşleşmiş durumdalarİş, tsmdeki Zeki mürenle müzeyyen senar şarkısıyla katılana dönecek fikrimce.Hatta “iyi kötü çirkin” film müziği de keza öyle.
Gönderdiğin listedeki 5-6 müzik var ki onlar direk başa oynardı misal. Onlar yasaklı olunca ibre bunlara kayıyor(bilinirlik bakımından)
??Şarkımızı süre zarfında değiştirebiliyor muyuz
Evet abi
mobil imzam o rengoub.mesaji yok postta![]()
1 soundtrack varki muhtemelen en az 5 kisi onu yollayacak
Cok var
Yollamayan kac ahbap kaldi ?
Berkeyi tlfla arayip uyandiralim admirim
Öğleden sonra uyanır o geceye kadar attı attı atmazsa ben yarışmadan atarımBerkeyi tlfla arayip uyandiralim admirim
Yine uyanmamistir
ub.mesaji
İns puanlarını yollarÖğleden sonra uyanır o geceye kadar attı attı atmazsa ben yarışmadan atarım