- 20 Haziran 2011
- 60.939
- 69.342
- 4.758
Evet listeyi inceledim en iyi soundtrack sahsima aittir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasaklı listesi yok dedi ya adam yawewt tahmin ettim sakatlik olacagini ki olmus bu liste oy vermem mumkun degildir
Bana söylenen 10.eurovisiondaki şarkı listesinin yasaklı olduğu abi. Bütün yarışmaları taramam oradaki soundtrackleri çıkarmam zaten mümkün değil.mohikan
friends
ghostbusters
yasakli listte
pls cikaralim listten
Bana söylenen 10.eurovisiondaki şarkı listesinin yasaklı olduğu abi. Bütün yarışmaları taramam oradaki soundtrackleri çıkarmam zaten mümkün değil.
Sen seçecektin başkası mı seçmiş Hayriyok tara diye demedim de o listte olanlar ilelebet yasakli olur diye dusunmustum neyse
Sen seçecektin başkası mı seçmiş Hayri![]()
Eskiye rağbet burada da var Hayricimyoo sadece ziyadesi ile populer olup daha once milletin madalya takmasina vesile olmus bazi eserler olmasa daha nezih olabilirdi

Oylamaya etki etmekten diskalifiye talep ediyorumyoo sadece ziyadesi ile populer olup daha once milletin madalya takmasina vesile olmus bazi eserler olmasa daha nezih olabilirdi
İnşallah sen 1. ben de 2. olurumŞU LİSTEDE ŞAMPİYON OLAMAZSAM EROVİZYONU BIRAKMA KARARINI MASAYA YATIRIRIM
bunla katılsam kac verırdınız dostlar