Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.568
- 1.447
- 1.388
soundtrackBuna puan veren ahbaplar ne yazarak puan verdi merak ettim?Ekli dosyayı görüntüle 81959
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soundtrackBuna puan veren ahbaplar ne yazarak puan verdi merak ettim?Ekli dosyayı görüntüle 81959
Mahirle alakalı bir post
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tahir Mahir'e puan vermemişim. Oh be rahatladım.
Kadikoy ile ozdeslesen son mohikan ile katilmana bir cevabimiz oldu elbette.Tahir Mahir'e puan vermemişim. Oh be rahatladım.
vermedıkBuna puan veren ahbaplar ne yazarak puan verdi merak ettim?Ekli dosyayı görüntüle 81959
karayip korsanları neden yok
Senden o kaliteyi beklemiyordum abi zaten sevindim.
sana point vermemişimMehmet Eroğlu’na atmışsındır. Güzel dizi şarkı berbat. Sana yakışanı yapmışsın işte. Diziye, filme puan verileceğini söylemiştim en başta!
eyvallah, sağolasın Arif...@Tevfik Aksoy abimle adaşsın. Cihan'Dan da sana ek sure vermesini istemistim. Kadere bak ki guzel de bir puan almişsin benden.
Ciddi cihanin paylastigi listede hangisi bu parca ?Buna puan veren ahbaplar ne yazarak puan verdi merak ettim?Ekli dosyayı görüntüle 81959
sana point vermemişimgeri kalan sonuçlar önemli değil
![]()
![]()
![]()
Sana puan verdim flütçüKadikoy ile ozdeslesen son mohikan ile katilmana bir cevabimiz oldu elbette.
ben vermemişim ya gerisi önemli değil diyorum daha ne olacak kiSon gülen iyi güler. Kimin başına neler gelir bilemezsin!!!