120. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Sonuçlar 23.00'te

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarkının yarışmadan çıkarılması. Ona verilen tüm puanlar 0 olarak değerlendirilmeli. Daha önce yaptığımız şey!
Ben bu tarz gözden kaçmaların olabileceğini belirtmiştim abi :D Soundtrack işi çok karışık bi daha girmem bu topa :D

İncelemelerımız sürüyor yarın aksam sonuclanır

Bilseydim ben de sınav filminde çalan manga dursun zaman şarkısıyla yarışmaya katılırdım.,

Ben bu tarz gözden kaçmaların olabileceğini belirtmiştim abi :D Soundtrack işi çok karışık bi daha girmem bu topa :D

Bu her yerde oluyor. Futbolda bile kural dışı şeyler maç anında fark edildiği oluyor ve maç iptal ediliyor ya da hükmen yenilgi oluyor.

Önemlı olan gonderılen şarkının kabul olması degıl mı

kabul edıldıkten sonra sorun yoktur dıye dusunmekteyım

tam katılacakken mehmet eroğlu yerime katıldı ve ben katılamadım katılım doldugu için. demek ki bu işte de bir hayır varmış

eyvallah, sağolasın Arif...
Kafam yoğun bu sıralar ondan puan saatini karıştırmışım.
Bakalım benden sana puan gitmiş mi??

Vermesen de canin sagolsun. Ben de son saatte gonderdim zaten. Sehir disinda calisiyorum. Hafta sonu icin eve geldim. Hanim bayagi yordu bu sefer. Pek vaktim olmadi bakmaya. Allah'tan cogu bildigim muziklerdi.

Mahir Erdoğan kardeşime 12 Puan gitti.
Valla abicim teşekkür ederim de , yarışma öncesi 3 şarkı vardı aklımda.. bence yasaklı listesinde olması gereken.. Burada da yazdım aslında 3 şarkı var bunlar paylaşılırsa puan vermeyeceğim diye.. Biri mohikan, biri got, biri de karayip korsanlarıydı.. Eğer bunlardan birini paylaştıysan kusura bakma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt