- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Daha önce yapıldıysa ve şimdi yapılmazsa kara bir leke olur.Şarkının yarışmadan çıkarılması. Ona verilen tüm puanlar 0 olarak değerlendirilmeli. Daha önce yaptığımız şey!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce yapıldıysa ve şimdi yapılmazsa kara bir leke olur.Şarkının yarışmadan çıkarılması. Ona verilen tüm puanlar 0 olarak değerlendirilmeli. Daha önce yaptığımız şey!
Ben bu tarz gözden kaçmaların olabileceğini belirtmiştim abiŞarkının yarışmadan çıkarılması. Ona verilen tüm puanlar 0 olarak değerlendirilmeli. Daha önce yaptığımız şey!
beni çıkartırsın listeden olur biterBen bu tarz gözden kaçmaların olabileceğini belirtmiştim abiSoundtrack işi çok karışık bi daha girmem bu topa
![]()
Benim de katılacağım mükemmel parçalar vardı.Bilseydim ben de Sınav filminde çalan manga dursun zaman şarkısıyla yarışmaya katılırdım.,
Ben bu tarz gözden kaçmaların olabileceğini belirtmiştim abiSoundtrack işi çok karışık bi daha girmem bu topa
![]()
beni çıkartırsın listeden olur biter![]()
Seni ömürboyu men ettik ortalığı karıştırmatam katılacakken mehmet eroğlu yerime katıldı ve ben katılamadım katılım doldugu için. demek ki bu işte de bir hayır varmış
Gördün mü rezaleti??
eyvallah, sağolasın Arif...
Kafam yoğun bu sıralar ondan puan saatini karıştırmışım.
Bakalım benden sana puan gitmiş mi??
Valla abicim teşekkür ederim de , yarışma öncesi 3 şarkı vardı aklımda.. bence yasaklı listesinde olması gereken.. Burada da yazdım aslında 3 şarkı var bunlar paylaşılırsa puan vermeyeceğim diye.. Biri mohikan, biri got, biri de karayip korsanlarıydı.. Eğer bunlardan birini paylaştıysan kusura bakma..Mahir Erdoğan kardeşime 12 Puan gitti.
O zaman parçalarımızı değiştirelim, madem kabul ediliyor daha güzel parçalar koyabilirdik KONSEPTE AYKIRI!@Mehmet Eroğlu diskalifiye edilmeyecektir.
BEN AYNI PARÇAYI YOLLADIĞIMDA CİHAN KONSEPTE AYKIRI DİYE KABUL ETMEDİ!!!