- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Paylaşırım özel mesajları!Cihan reis yapmaz öyle sey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paylaşırım özel mesajları!Cihan reis yapmaz öyle sey
ben bilmiyordum ama diskalifiye istiyen kişi başından beri biliyormuşİşte fikri hür vicdanı hür bir insan. Bu yüzden severim bu rezil herifi!
Beyler büyük bir skandal var. Saygımdan dolayı açıklamıyorum!!
Yarışma iptal olabilir çokta kasmayın derim.
Kıppss
Öhhömmmmmm
![]()
İyi iyi, sonuçlar açıklansın ilk 3 te olmazsam kötü planlarım var
Yarışma iptal olacak zaten benim ilk 3 dışında kalıp kalmamama göre. Elimde fena kanıtlar var.
İTİRAZIM VAR!!!
@Mehmet Eroğlu 'nun paylaştığı The Sopranos soundtracki 1997 yapımı ALABAMA 3 grubunun parçasıdır.
Dizi 1999 çıkışlıdır!
Eğer kabul olacaksa o parça bizim de paylaşabileceğimiz bir sürü güzide parça mevcut idi
SKANDAL!
bu belgeler eslıgınde berke denızı diskalifiye edıyorumben bilmiyordum ama diskalifiye istiyen kişi başından beri biliyormuş
cihana söyleyebilirdi ama yarışmayı karıştırmayı amaçladığı için benim ismim çıkınca da sonucu bile bekleyemedi
şimdi tek benim mi diskaliye edilmem gerekiyo![]()
Playlist'i paylaşınca başıma ekşidi zatenben bilmiyordum ama diskalifiye istiyen kişi başından beri biliyormuş
cihana söyleyebilirdi ama yarışmayı karıştırmayı amaçladığı için benim ismim çıkınca da sonucu bile bekleyemedi
ben bilmiyordum ama diskalifiye istiyen kişi başından beri biliyormuş
Playlist'i paylaşınca başıma ekşidi zatenAçıklamaya çalıştım durumu ama inadım inat bi arkadaşımız
![]()
Paylaşırım özel mesajları!
Bizans oyunlarıyla ilgilenmiyorum. Sonuca bakarım. Ortada bir yanlış var.
Paylaşmayacaktım fakat konsepti çiğneyenin bir federal olduğunu görünce paylaştım.ben bilmiyordum ama diskalifiye istiyen kişi başından beri biliyormuş
çıkıyoruz dedik yaBizans oyunlarıyla ilgilenmiyorum. Sonuca bakarım. Ortada bir yanlış var.
Yoo çıkmıyorsun sup modumçıkıyoruz dedik ya
adaletin kestiği parmk acımaz
Vay be adaletli Cihan'a bak. Normal bir üye olsa diskalifiye etmişti çoktan.Yoo çıkmıyorsun sup modum![]()
Ekli dosyayı görüntüle 81964
Ben de yanlış biliyormuşum, diziden 2 yıl önce çıkan Alabama 3 parçası.