- 3 Temmuz 2012
- 134.966
- 81.620
- 5.198
yav diziden önce cıkmıs olabılır ama sopranos sountrack degıl mı sarkı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuralları bozalım o zaman her yarışmada abi!!Şakavari işler dönüyor yazdım ortalık karıştıŞu durumda herkes haklı gibi duruyor. Yarışma olduğu gibi devam etse sorun olmaz sanırım.
Değilyav diziden önce cıkmıs olabılır ama sopranos sountrack degıl mı sarkı?
keşke ekmek teknesiyle katılsaydımyav diziden önce cıkmıs olabılır ama sopranos sountrack degıl mı sarkı?
sen çıkar beniYoo çıkmıyorsun sup modum![]()
Herkese laf atarım, Cihan'a asla.sen çıkar beni
laf atarlar benim yüzümden sana![]()
Alakası yok sonucta bunu dizide soundtrack olarak kullanmıs adamlar ahmet kaya dizinin icinde calan parcaDeğil
UYARI: Konseptimiz Soundtrackler. Dizi ya da filmin içinde çalan parçalar (Örneğin Suskunlar dizisinden Ahmet Kaya parçası atmak gibi) kabul edilmeyecektir.
O halde Suskunlar dizisinden Ahmet Kaya da atabilirdik.
yönetime bir ithamda bulunulmuş adam kayırılıyor gibisinden seninde son yarışman olabilir berke.@Cihan Ağzıkara, @Can Karabacak rdashımızın da tüm diskalifiyeleri iptal olsun o zaman.
Normal bir üye diye yapılan muamele farklı olmasın!!
şahsıma el hareketi yaptığın için infazını talep edeceğim
yönetime bir ithamda bulunmuş adam kayırılıyor gibisinden seninde son yarışman olabilir berke.
@Cihan Ağzıkara, @Can Karabacak rdashımızın da tüm diskalifiyeleri iptal olsun o zaman.
Onu ben bütün yarışmalardan attım.@Cihan Ağzıkara, @Can Karabacak rdashımızın da tüm diskalifiyeleri iptal olsun o zaman.
Beter olsunOnu ben bütün yarışmalardan attım.