- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
Abi adam bulamıyorum, yarışmadan çekilenler var tutamıyorumAceleye getirdiniz ya![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi adam bulamıyorum, yarışmadan çekilenler var tutamıyorumAceleye getirdiniz ya![]()
Elinde olsa kendi şarkına kaç verirdin adil olListe rezalet.
Bir şarkıya 12 birine 10 gerisine sıfır
Şu listede 8 pointim var kendime vereceğim. Tüm samimiyetimle söylüyorumElinde olsa kendi şarkına kaç verirdin adil ol
Listenin kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz Sn YelkenciPlaylist’e birazcık göz attım. Şampiyon olamam ama ilk 5 ihtimalim çok yüksek.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakalım sana 8 veren çıkacak mı her puanlamada vurgu yapıcamŞu listede 8 pointim var kendime vereceğim. Tüm samimiyetimle söylüyorum
Var mı bi İsveç Norveç İzlandaPlaylist’e birazcık göz attım. Şampiyon olamam ama ilk 5 ihtimalim çok yüksek.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 ya da 2 adet 12'm var izleyip görelimBakalım sana 8 veren çıkacak mı her puanlamada vurgu yapıcam![]()
Görücez1 ya da 2 adet 12'm var izleyip görelim![]()
Var mı bi İsveç Norveç İzlanda![]()
O zaman sizi TSM yarışmamıza da muhakkak bekliyorumBu yarışmada kendimi Yunanistan olarak görüyorum.
Underdog fakat her an kendini üst sıralara atabilir.
Listenin kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz Sn Yelkenci
Şimdi yarın gece yarısı dediğin bu gece mi?Berke bu gece dinlemezse ki dinlemez tanıyorum artık diskalifiye olur![]()
11.08.2020 23.59'dan önce puanların bende olmazsa seni bütün yarışmalardan banlarım BerkeŞimdi yarın gece yarısı dediğin bu gece mi?