- 3 Temmuz 2012
- 135.087
- 81.693
- 5.198
pm atılmıstırDiaspora/ittifak talepleriniz için PM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pm atılmıstırDiaspora/ittifak talepleriniz için PM
Bu gece zor ama sabaha karşı yollarımBerke bu gece dinlemezse ki dinlemez tanıyorum artık diskalifiye olur![]()
Puanlarımı gönderdim. Katılan arkadaşlara başarılar. Aralarında ilk defa dinlediğim birkaç güzel şarkı da vardı. Elinize sağlık seçimleriniz için.@Levent Akgün @Berke Deniz @Tahir Mahir Koç @Necmi Koyuncu @Aras Şimşek @Oktay Sönmezoğlu @Can BÜYÜK @Ramazan Aslan @Onur Kosar @Ugur Kaya @Batuhan Aydemir @Murat Durmaz @G. Demir Kol @Murat Ünsal @Barış Savaş @İbrahim Gençtürk @Cengizhan Kaya @Semih Aslan @Arif Doğan Karakaya @Serkan Sabri @Cenk Yelkenci @Muhittin Tomruk
Değerli yarışmacılarımız, 121. eurovision playlist'i hazırdır. Süreniz yarın gece yarısına kadardır.
Playlist ilk mesaja eklenmiştir.
Başarılar
121. Eurovision
Bu ne hız yahuPuanlarımı gönderdim. Katılan arkadaşlara başarılar. Aralarında ilk defa dinlediğim birkaç güzel şarkı da vardı. Elinize sağlık seçimleriniz için.![]()
![]()
@Cihan Ağzıkara playlist mesajını attığından beri dinliyorum. İşim yoktu, boş duracağıma aradan çıksın dedim.Bu ne hız yahu
@Berke Deniz senden de bekliyoruz böyle şeyler arada renktaş@Cihan Ağzıkara playlist mesajını attığından beri dinliyorum. İşim yoktu, boş duracağıma aradan çıksın dedim.![]()
@Cihan Ağzıkara playlist mesajını attığından beri dinliyorum. İşim yoktu, boş duracağıma aradan çıksın dedim.![]()
Üstat maalesef@Berke Deniz senden de bekliyoruz böyle şeyler arada renktaş![]()
Diğer konular neyse de buradaki yorumların büyük kısmı şaka amaçlı. Gereken yerde sert müdahelelerim meşhurdur.Bu yarışmalarda da rezalet leş liste vb. Yorumlar yapılıyor. Herşeyi hayatınızda bu kadar olumsuzmu işliyorsunuz. Maşallah herkes olumsuz olma konusunda birbiriyle yarışıyor. Maksat kafa dağıtmak hava değiştirmek. Böyle yaparak insanların nedense hevesini kırmayı bazı renkdaşlar kendine görev edinmiş
Doğrudur ama yeni üyeler oluyor. Kimin ne zaman ne espri yaptığını anlamak güç oluyorDiğer konular neyse de buradaki yorumların büyük kısmı şaka amaçlı. Gereken yerde sert müdahelelerim meşhurdur.
Di mi @Berke Deniz
Sen biraz daha rahat olursan Gaddarlığımı konuşturcamArkadaşlar biraz daha rahat olmanızı rica edeceğim, lütfen.
Madalya, kupa vs verilmiyor.
Liste de lesh