- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
Senin için dizi önerim varAma bu kez sana rağmen umutlarım yüksek![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin için dizi önerim varAma bu kez sana rağmen umutlarım yüksek![]()
Sonuncu olucam diye yarışmaya giren mi var ki yav.Ama sen şampiyon olucam diye girdin olaya![]()
Senin şarkı iddialıSonuncu olucam diye yarışmaya giren mi var ki yav.
Tabi ilk amaç eğlenmek ama şampiyonluk fena olmaz
Neyse sen benim sonunculuğu açıklayacaksın yine herhalde modum. Liste kuvvetli zira
Şimdi yüksek puan atanlar denk gelmiştirSenin şarkı iddialı![]()
Konu benden bağımsız Onur'da da olduğu gibiŞimdi yüksek puan atanlar denk gelmiştir
Geri kalan 0 0 0 0 ...verir kesin
GSC yi çözmek zor iş. Atomu parçalama çalışmalarına başlayayım benKonu benden bağımsız Onur'da da olduğu gibiGSC'yi analiz etmelisiniz
O yüzden organizatör olmayı tercih ettim meselaGSC yi çözmek zor iş. Atomu parçalama çalışmalarına başlayayım ben
Dinlemeye başlıyorum bakalım neler var![]()
Puanlarımı yolladım, inşallah 12 puan senin şarkıya gitmiştir kralReis 12 p bekliyorum teşekkürler iyi forumlar..
Konuş üstad leş diyorlar listeyeUlan nihayet güzel şarkılar hemen oyları yolluyorum @Cihan Ağzıkara
Ninniler miKonuş üstad leş diyorlar listeye
Bİlmiyorum üstad, listeyi yayınlar yayınlamaz kötü diyip durdularNinniler mi
O bir GSC klasiğiBİlmiyorum üstad, listeyi yayınlar yayınlamaz kötü diyip durdular
2 dakkaya posta kutunu kontrol et üstat etnik müzik sevmeyen şiboşlara inatBİlmiyorum üstad, listeyi yayınlar yayınlamaz kötü diyip durdular
O bir GSC klasiği![]()