- 1 Ağustos 2014
- 63.490
- 73.796
- 4.218
Renktaş, benden Oktay abiye puan gitmiş mi ?6 kişinin oyları kaldı sadece. Sürpriz sonuçlarBundan sonra iddia açıcam bu yarışmalara çok para kaldırırım
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş, benden Oktay abiye puan gitmiş mi ?6 kişinin oyları kaldı sadece. Sürpriz sonuçlarBundan sonra iddia açıcam bu yarışmalara çok para kaldırırım
![]()
Bİlmem verdin mi senRenktaş, benden Oktay abiye puan gitmiş mi ?
Ben ne bileyim yahu şarkıları sen biliyorsunBİlmem verdin mi sen![]()
15 20dk içinde işlem tamamSonuçların bu gece açıklanması için;
@Berke Deniz (senden hiç ümidim yok da) @Can BÜYÜK @Arif Doğan Karakaya @Onur Kosar (ilk 10'a girersin hadi yolla puanlarını) @G. Demir Kol @Cengizhan Kaya puanların yollanması lazım.
Sadece bu gece açıklanması için yazdım. Yoksa süreniz 23.59'a kadar devam ediyor.
Nasıl bari çekişme varmı listede yoksa büyük farklarmı var hocamSonuçların bu gece açıklanması için;
@Berke Deniz (senden hiç ümidim yok da) @Can BÜYÜK @Arif Doğan Karakaya @Onur Kosar (ilk 10'a girersin hadi yolla puanlarını) @G. Demir Kol @Cengizhan Kaya puanların yollanması lazım.
Sadece bu gece açıklanması için yazdım. Yoksa süreniz 23.59'a kadar devam ediyor.
Sonuçların bu gece açıklanması için;
Hesaplama kısmına henüz detaylı bakmadım abi, ama bazı sürprizler gözüme çarptıNasıl bari çekişme varmı listede yoksa büyük farklarmı var hocam
GönderiyorumSonuçların bu gece açıklanması için;
Tabi zaman zarfı kullanmadığın için rahatsın. 1 dakika sonra mı 23.58'de mi belirsizGönderiyorum
İlk 3te varımdır umarım şarkıma güveniyorum. İban falan atabilirsin etki edecekse sonucaHesaplama kısmına henüz detaylı bakmadım abi, ama bazı sürprizler gözüme çarptı![]()
Ben sadece puanları alıp topluyorum. Bir etkim yokİlk 3te varımdır umarım şarkıma güveniyorum. İban falan atabilirsin etki edecekse sonuca![]()
10 dakikaya yolluyacaktım da laf sokmalarından dolayı 23.59 da yollayabilirimTabi zaman zarfı kullanmadığın için rahatsın. 1 dakika sonra mı 23.58'de mi belirsiz![]()
İlk 3te varımdır umarım şarkıma güveniyorum. İban falan atabilirsin etki edecekse sonuca![]()
Berke'yi banlıyorum ve diskalifiye ediyorum. İtirazı olan var mı? Yok. Çok güzel10 dakikaya yolluyacaktım da laf sokmalarından dolayı 23.59 da yollayabilirim![]()
Gönderiyorum
Tüh tam da göndermiştim puanlarımıBerke'yi banlıyorum ve diskalifiye ediyorum. İtirazı olan var mı? Yok. Çok güzel![]()
Abi tam yolluyorum adam gelmiş banlayıp diskalifiye ediyorum diyor.İlk defa bir yarışmayı tamamlıyorsun. Heyecanlı mısın?