Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.427
- 95.425
- 4.978
marksist ülkücü gibi ne o la o öyle?Ftci ve ülkücü kardeşinle düzgün konuş artık!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marksist ülkücü gibi ne o la o öyle?Ftci ve ülkücü kardeşinle düzgün konuş artık!
Benim hiç bir yarışmam iptal olmadı abiBu yarışma da iptal olmaz demi![]()
O yarışma sağlık sorunları nedeni ile iptal olmuştu diye hatırlıyorum.Bu yarışma da iptal olmaz demi![]()
Profil fotomlan konuşmarksist ülkücü gibi ne o la o öyle?
Yok yok baya önce. Puanlar gitmişti falan kaos vardı en son katıldığımdaO yarışma sağlık sorunları nedeni ile iptal olmuştu diye hatırlıyorum.
Kim düzenlemişti?Yok yok baya önce. Puanlar gitmişti falan kaos vardı en son katıldığımda![]()
Profil fotomlan konuş
İnan hatırlamıyorumKim düzenlemişti?
Benim bahsettiğim bilgisayarında sıkıntı oldu puanlar kayboldu nuhabbeti yapılmıştıLevant Akgun duzenlemisti cocugu icin hastaneye acilen gitmesi gerektiginden iptal olmustu diye hatirliyorum
Evet dedigim olay, bilgisayar problemi degilmisBenim bahsettiğim bilgisayarında sıkıntı oldu puanlar kayboldu nuhabbeti yapılmıştı
mahpusluk bitmiş geçmiş olsunlistede 1 parçayı görünce güldüm acaba kimin çıkacak![]()
Düşündüğüm şey mi abiYarışma sonuçları açıklanana kadar en son yaptığım yarışmayla ilgili bir gerçeği açıklamak istiyorum. Forum ve Eurovision hayranları bunu duymak ister mi bilmiyorum.