- 3 Temmuz 2012
- 134.930
- 81.593
- 5.198
degisik isimler katılmış yarışmayaSa yetkili geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
degisik isimler katılmış yarışmayaSa yetkili geldi
Anlatmışsın, sildim fotoyu, başka zaman
Bende ki sana ait olanları ne yapacağız anamSS aldım abi. 5 gram altına anlaşabiliriz.
Teşekkürler.Bishop Briggs'in sesini çok seviyorum, şarkıları enerji veriyor.
Nakarat kısmında bir coşuyor değil mi insanTeşekkürler.Bishop Briggs'in sesini çok seviyorum, şarkıları enerji veriyor.
listede 1 parçayı görünce güldüm acaba kimin çıkacak![]()
Liste açıklanmış..Sonuçları açıklayana kadar kim hangi şarkıyla katıldı onu bırakayım buraya da kan çıksın azıcık
Ekli dosyayı görüntüle 88708
Bende ki sana ait olanları ne yapacağız anam
Aynen, yükselişi çok iyiNakarat kısmında bir coşuyor değil mi insan![]()
ramazan aslanlistede 1 parçayı görünce güldüm acaba kimin çıkacak![]()
benim parça hakkında görüşün nedir üstat ilk 10a girmem ihtimal dahilinde miramazan aslan![]()
![]()
O kadarmı kötüramazan aslan![]()
![]()
yok o şarkı aşırı popülerdi o dönem bi anda yok oldu sonraO kadarmı kötü![]()
reis baska bi şarkısı ile katılsan olablirdi de o şarkıyı bilmiyorum this love falan ardı bunun seksi karılı falan o iyi puan kasardı yasaklı mı bilmiyorum tabibenim parça hakkında görüşün nedir üstat ilk 10a girmem ihtimal dahilinde mi
Ben hala severek dinliyorum bide fly by şarkısı var oda severek dinlediklerimdenyok o şarkı aşırı popülerdi o dönem bi anda yok oldu sonra
reis baska bi şarkısı ile katılsan olablirdi de o şarkıyı bilmiyorum this love falan ardı bunun seksi karılı falan o iyi puan kasardı yasaklı mı bilmiyorum tabi
Brictom nasıl sence. Ben beğendim bayayok o şarkı aşırı popülerdi o dönem bi anda yok oldu sonra
reis baska bi şarkısı ile katılsan olablirdi de o şarkıyı bilmiyorum this love falan ardı bunun seksi karılı falan o iyi puan kasardı yasaklı mı bilmiyorum tabi
Birçok güzel şarkıları var sonraki yarışmalarda dinlemek isterim sizlerdenAslinda daha once bir kac yarismada Bishop veya Taylor Momsen ile katilmayi planlamistim ama kismet sizlereymis.
şarkı da güzel de grup kazandırır, eluveitie iyidir batumuzun seçimidir kesin demiştim yorumunu görünce ama değilmişBrictom nasıl sence. Ben beğendim baya