122. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept: TSM | Puanlama Bitmiştir. Sonuçlar 23.00'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah be
üstad
benı dınlemedın aramızdan ayrıldın sımdı gordum huzunlendım
Valla aslında haklıydım benle aynı süreyle ceza alınması yanlış çünkü ben başlıktan atılmamı raporlamaya bağladım ama o hem benim sana ve musapa para verdiğimi hem de bana mesnetsiz iftiralarda bulundu ki beni başlıktan atan musap ayrıca sırf mod seçiminde gençlik kriter hiyerarşik olarak laf dinletmek kolay dediğimden 1 ay ceza aldım asılsız iddiadan bunun neresi tutar yan ki bir diğeri alenen küfür be başkasının hesabını kullanıp bir de rüşvet karşılığı editleme yaptırdığım iftirasıyla her ikimizden de az ceza aldı bu ne perhiz bu ne lahana

Allah biliyor ben biliyorum musap biliyor memo da online idi sen de biliyorsun fazla fazla kafi

Valla aslında haklıydım benle aynı süreyle ceza alınması yanlış çünkü ben başlıktan atılmamı raporlamaya bağladım ama o hem benim sana ve musapa para verdiğimi hem de bana mesnetsiz iftiralarda bulundu ki beni başlıktan atan musap ayrıca sırf mod seçiminde gençlik kriter hiyerarşik olarak laf dinletmek kolay dediğimden 1 ay ceza aldım asılsız iddiadan bunun neresi tutar yan ki bir diğeri alenen küfür be başkasının hesabını kullanıp bir de rüşvet karşılığı editleme yaptırdığım iftirasıyla her ikimizden de az ceza aldı bu ne perhiz bu ne lahana

Allah biliyor ben biliyorum musap biliyor memo da online idi sen de biliyorsun fazla fazla kafi
Recep Yıldırım

üstad terkos hasanı tanırmısın

hala konuşuyor.
nerde musap yada isim vermişim
sal forumu ,hayatin yalan

ikide bir de aglam özel mesaj yolu ile

hala konuşuyor.
nerde musap yada isim vermişim
sal forumu ,hayatin yalan

ikide bir de aglam özel mesaj yolu ile
Ne ağlaması be sen sal forumu sordu söyledim sarhoş girme bir daha foruma son özel mesajında içtiğini anladım muhatap olma o postta son yazdıklarımın da senle Alakası yok online başka yönetici mi vardı itham edebileceğin başka retorik kasma baş baş

Ne ağlaması be sen sal forumu sordu söyledim sarhoş girme bir daha foruma son özel mesajında içtiğini anladım muhatap olma o postta son yazdıklarımın da senle Alakası yok online başka yönetici mi vardı itham edebileceğin başka retorik kasma baş baş
sana mi soracağım foruma nasıl gireceğimi?

adamın ceza yetkisi bile yok (musap)

Baslamayin gene toptan gideceksiniz. Engelleyin birbirinizi olsun.
saglam ikilem var forumda 2007 den beri üyeyim

Ustad bez arıyor ,lafım editlendi ,uzerine delikanlı gibi editlenme sebebini biri yazsın , sonrada omurluk banlasın

bu 8 isimli arkadas memlekette ustad diye bilinirde bizim mi haberimiz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt