Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.111
- 3.582
- 328
@Serkan G. Veren hacım ne diyorlar bakkarıvision ne zaman gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Serkan G. Veren hacım ne diyorlar bakkarıvision ne zaman gelecek
Kadın üye yok gibi arada kadınmış gibi davranan trollerimiz oluyoHiç kadın üyemiz yok herhalde![]()
emrah duvar gibi mi?Kadın üye yok gibi arada kadınmış gibi davranan trollerimiz oluyo![]()
Aynen isteriz. Sürekli eurovision olsun, biri bitsin biri başlasın. Kaç yıl ömrümüz kalmış kiYeni yarışma isterük
Yedek bir organizatör olursa okeyAynen isteriz. Sürekli eurovision olsun, biri bitsin biri başlasın. Kaç yıl ömrümüz kalmış kişampiyon olmadan mı göçelim şu dünyadan
Kim düzenliyor bunuKARIVİSİON ile ilgili detaylar gelmeye basladı
Yarısmanın 2 jurisi olacak jurinin teki evli teki bekar olmalı
Yarısmaya katılan uyeler kadınların videoları ile yarısmaya katılacaktır.
Türkan şoray kuralları gecerlidir yarısmaya katılan kadının gecmısinde oynadıgı dizi filmlerde öpüşme sahnesi veyahut +18 bir sahne olmayacaktır.
Belirtilen kriterlerde gonderım yapmayan uyeler yarısmadan uzaklastırıp sözlü başmodumuz tarafından uyarılacaktır
sen tabi kiKim düzenliyor bunu![]()
Benim aklımdaki böyle değildi amasen tabi ki
Senın aklındakı nedır dostum ozelden msjlasalımBenim aklımdaki böyle değildi ama![]()
konsept var mıKARIVİSİON ile ilgili detaylar gelmeye basladı
Yarısmanın 2 jurisi olacak jurinin teki evli teki bekar olmalı
Yarısmaya katılan uyeler kadınların videoları ile yarısmaya katılacaktır.
Türkan şoray kuralları gecerlidir yarısmaya katılan kadının gecmısinde oynadıgı dizi filmlerde öpüşme sahnesi veyahut +18 bir sahne olmayacaktır.
Belirtilen kriterlerde gonderım yapmayan uyeler yarısmadan uzaklastırıp sözlü başmodumuz tarafından uyarılacaktır
Hiç kadın üyemiz yok herhalde![]()
Kadın üye yok gibi arada kadınmış gibi davranan trollerimiz oluyo![]()
emrah duvar gibi mi?
etiketlemiyorum duyarsa fena yapar beni
Ben olabilirim de o zaman da şampiyon olmamamYedek bir organizatör olursa okeyben o stresle fazla yaşamam öbür türlü
![]()
Sen önce adını başlığa şampiyon olarak yazdır abi sonra gönül rahatlığı ile organize edersinBen olabilirim de o zaman da şampiyon olmamam![]()
agabey senı karıvisiona yazıyoruzBen olabilirim de o zaman da şampiyon olmamam![]()
Haftaya yeni eurovision olur mu üstatSen önce adını başlığa şampiyon olarak yazdır abi sonra gönül rahatlığı ile organize edersinSeni şampiyon yapacağız
![]()
Konsepti ayarlayabilirsek (belki konseptsiz olur) olabilirHaftaya yeni eurovision olur mu üstat
Konsepti ayarlayabilirsek (belki konseptsiz olur) olabilir