- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
Sadece 14'e giren şarkıları açıkarım gerekirse. Önlemleri alırız.Bu sistem sakincali olabilir. Ozellikle 14 e girenler cok puan alan sarkiya dusuk puan veya hic puan vermeyebilirler![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece 14'e giren şarkıları açıkarım gerekirse. Önlemleri alırız.Bu sistem sakincali olabilir. Ozellikle 14 e girenler cok puan alan sarkiya dusuk puan veya hic puan vermeyebilirler![]()
Sadece 14'e giren şarkıları açıkarım gerekirse. Önlemleri alırız.
Valla o daha iyi olur CihanSadece 14'e giren şarkıları açıkarım gerekirse. Önlemleri alırız.
Arti 10 arti 5 puanlarida en sona saklarsin. Heyecanli olurSadece 14'e giren şarkıları açıkarım gerekirse. Önlemleri alırız.
Böylesi daha iyi olurSadece 14'e giren şarkıları açıkarım gerekirse. Önlemleri alırız.
O zaman ayni gruptayiz. Bonne chance!benım sarkımın olmadıgı lısteyı puanladım guzel 1 sarkı yok dıyebılırım
Renktas karsi grubu puanladin degil miYasaklı şarkılar listesi yüzünden herkes değişik arayışlara girmiş.Playlistlerde popüler sanatçılar ve şarkıları yerine değişik tarz ve yorumlar dinledik.Ölüm grubundan çıkarsak yolumuz açık olur diye umuyorum.
Puanlamalarda şu ana kadar bi sıkıntı yokRenktas karsi grubu puanladin degil mi
Evet, herkes öyle puanlama yapacak diye biliyorum.Renktas karsi grubu puanladin degil mi
Abi deme öyleALES in mantık soruları gibi oldu yarışma. Kurallar puanlar karmakarışık![]()
@Berke Deniz puanlamayı anlamamıs özelden mesaj atıp duruyo şuna bi anlatın