- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 1.788
Eurovisiona yeni bir soluk getiren Cihan'ı tebrik ediyorum. Yalnız ben bu forumu biraz tanıyorsam yarı finalde birinci olan şarkı finalde sonuncu olur 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fikir sahibi @Arif Doğan Karakaya onu tebrik etmek lazım abiEurovisiona yeni bir soluk getiren Cihan'ı tebrik ediyorum. Yalnız ben bu forumu biraz tanıyorsam yarı finalde birinci olan şarkı finalde sonuncu olur![]()
Eurovisiona yeni bir soluk getiren Cihan'ı tebrik ediyorum. Yalnız ben bu forumu biraz tanıyorsam yarı finalde birinci olan şarkı finalde sonuncu olur![]()
Aman diyim abi kaçmasınÖnce 15 şarkıyı oylayacağız sonra 14 şarkı.
Güzel olmuş ama benim şarkım ilk 7ye girmezse hevesim kaçabilir![]()
Format çok güzel olmuş, çok heyecanlıAman diyim abi kaçmasın![]()
HERKES BU MESAJI DİKKATLE OKUSUN. SİSTEMİ ANLATIYORUM.
30 şarkımız var. 30 şarkıyı birden dinleyip puanlamanız hem zor hem de adilane olmayacağını düşündük. Bu yüzden bu 30 şarkıyı rastgele bir şekilde 2 gruba ayırdım.
Sistemimiz şu şekilde olacak. Her yarışmacı kendi şarkısının olmadığı grubu puanlayacak. Yani mesela Onur Koşar'ın şarkısı A grubunda ise Onur B grubu şarkılarını puanlayacak.
İki grubun puanlaması ayrı ayrı hesaplanınca her gruptan 7 şarkı bir üst tura çıkarak final listesi oluşacak. Finalde ise 14 şarkı yarışacak. Bu 14 şarkıyı bütün yarışmacılarımız oylayacak.
İlk turdan sonra elenen şarkıların sahipleri kendilerini açık ederlerse, ima ederlerse, bütün yarışmalardan men edileceklerdir.
Playlistleri 1-2 saat içinde paylaşacağım. Puanlama yapacağınız şarkıların sayısı az olduğu için puanlama süreniz 36 saat olacak.
Gayet mantıklıÖncelikle yukarıdaki mesajı lütfen herkes tekrar okusun.
@Murat Durmaz
@Murat Ünsal
@Tahir Mahir Koç
@Ugur Kaya
@Onur Kosar
@Onur Adıbelli
@Levent Akgün
@Arif Doğan Karakaya
@Aras Şimşek
@Barış Savaş
@Can BÜYÜK
@Yasin Kaçar
@Mehmet Suat Günerli
@Mahir Erdoğan
@Emre Ersoy
@Oktay Sönmezoğlu
@Onur Bayraktar
@Selçuk Sarı
@Ismail ARI
@Recep Yıldırım
@Melih Sönmez
@Ekin Amad
@Cengizhan Kaya
@Ramazan Aslan
@Ali Karadal
@Çağrı Yüce
@Cenk Yelkenci
@İbrahim Gençtürk
@Berke Deniz
@Okan Bal
Playlistler A ve B grubu olarak rastgele bir şekilde oluşturuldu. Grupları kontrol edin. Kendi şarkınızın olmadığı listeyi puanlayacaksınız. Puanlama sisteminde kafanızın karışmaması için bir değişiklik yapmıyoruz.
Süreniz 36 saat olup, yarın saat 18.00'da sona erecek. 15 şarkı dinleyip puanlamak için yeterli bir süre kanımca. Lütfen süreyi geçirmeyin zira puanları hesaplayıp finalde yarışacak listeyi hızlıca yayınlamam lazım.
Her grupta 7 şarkı final listesine girecek ve ilk 3 sırayı alan şarkılara ekstra puan verilecek ve bu puanlarla final listesine giriş yapacaklar.
Grup birincileri ekstra 10 puan
Grup ikincileri ekstra 7 puan
Grup üçüncüleri ekstra 5 puan alacaktır..
Yarı final oylamalarından sonra kişi bazlı verilen puanlar açıklanmayacak yalnızca gruplardaki toplam puan durumu açıklanacaktır.
Final puanları ise klasik şekilde açıklanacaktır.
Tekrar ediyorum: Finaldeki 14 şarkılık listeyi bütün yarışmacılar oylayacaktır.
Finale kalamayan şarkı sahipleri; kendinizi açık ederseniz, ima ederseniz, yarışmayı sabote ederseniz bütün yarışmalardan men edileceksiniz. Hatta adminlerimizle görüşüp daha ağır bir ceza almanız için elimden geleni yaparım.
Yeni bir sistem deniyoruz. Fikir veren, tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim. İlla ki hatalarım yanlışlarım olacaktır şimdiden özür dilerim.
123. GSCimbom Eurovision Yarışması Yarı Finallerine Hoşgeldiniz.
GSC 123. Eurovision A Grubu
GSC 123. Eurovision B Grubu
Para kazandığım mı var@Cihan Ağzıkara acun a bağladı
Olsun, o da başta kazanmıyordu öylePara kazandığım mı var![]()
Kısmet bu işlerOlsun, o da başta kazanmıyordu öyle
Bu seferlik aynı bi değişiklik yapmadım o konuda. Gelecek yarışmada değiştirebilirim.Vereceğimiz puan sayısı aynı değil mi @Cihan Ağzıkara
Şarkımın içinde bulunduğu grubun çok ama çok üstünde olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen 2. veya 3. olarak finale yükselirim.
Diğer grubun bize oy verecek olması da avantajıma oldu çünkü o gruptaki şarkı sahiplerinin beni kesinlikle puanlayacağına eminim profillere baktığımda...
Abi şarkın A grubunda ise sen B grubunu oylayacaksın ilk aşamada.Şarkımın içinde bulunduğu grubun çok ama çok üstünde olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen 2. veya 3. olarak finale yükselirim.
Diğer grubun bize oy verecek olması da avantajıma oldu çünkü o gruptaki şarkı sahiplerinin beni kesinlikle puanlayacağına eminim profillere baktığımda...