123. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 22.00'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17 civarın uyanır bi kahvaltı(!) yapar öyle girer sınava
1-2 hafta önce olsa büyük ihtimalle öyle olurdu ama sınavlar 1'de 2'de olunca biraz düzenlemek zorunda kaldım. 1'de uyanır kahvaltı yaparım gibi duruyor :D

Ayrıca seni de görüyorum bazen sabah 7-8 gibi forumda. Gece bu saatlerde uyuyup sabah erken kalkıyorsan tebrik ederim ama

HERKES BU MESAJI DİKKATLE OKUSUN. SİSTEMİ ANLATIYORUM.

30 şarkımız var. 30 şarkıyı birden dinleyip puanlamanız hem zor hem de adilane olmayacağını düşündük. Bu yüzden bu 30 şarkıyı rastgele bir şekilde 2 gruba ayırdım.

Sistemimiz şu şekilde olacak. Her yarışmacı kendi şarkısının olmadığı grubu puanlayacak. Yani mesela Onur Koşar'ın şarkısı A grubunda ise Onur B grubu şarkılarını puanlayacak.

İki grubun puanlaması ayrı ayrı hesaplanınca her gruptan 7 şarkı bir üst tura çıkarak final listesi oluşacak. Finalde ise 14 şarkı yarışacak. Bu 14 şarkıyı bütün yarışmacılarımız oylayacak.

İlk turdan sonra elenen şarkıların sahipleri kendilerini açık ederlerse, ima ederlerse, bütün yarışmalardan men edileceklerdir.

Playlistleri 1-2 saat içinde paylaşacağım. Puanlama yapacağınız şarkıların sayısı az olduğu için puanlama süreniz 36 saat olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt