- 1 Ağustos 2014
- 63.490
- 73.796
- 4.218
nasıl ama
10/10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl ama
Şarkıları bekliyorum hocam, Berkenin finali varmış sınavı var dye atamam. Melih abi ve Suat da az önce katılacaklarını söylediler. Çağrı'dan uzun süredir haber alamıyorum sadece@Cihan Ağzıkara baslat kardesım bu kadar yeteriz dinleyelım
Yarın son finalim var dedi. Normalde şu saatlerde forumun altını üstüne getirir şarkısını atmaz beni çileden çıkarırdı ama ortalarda görünmüyorBerke her yarışmada sona kadar bekletme fantezisi olan bir kardeş..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın son finalim var dedi. Normalde şu saatlerde forumun altını üstüne getirir şarkısını atmaz beni çileden çıkarırdı ama ortalarda görünmüyor
Abi çok üsluplusun yav niye küfür etmiyorsun herife?
Yarın son finalim var dedi. Normalde şu saatlerde forumun altını üstüne getirir şarkısını atmaz beni çileden çıkarırdı ama ortalarda görünmüyor
Ara ara bakıyom ya sigara içerken ne denk gelirse, sal beni 1-2 saat daha gözünü seveyimGörmemiştim bunu ulan Berkeeeeee @Berke Deniz
Fantezi zaten genelde şarkılarını son dakika ya da sabaha karşı 4-6 arasında atıyor. Bak şimdi de alıntıladı bildirimi geldi. Büyük ihitmalle atıcam 5 dakkaya yazmıştırOlabilir tabi ki ama 500 mesaja yeni ulaşan bir üye olarak,ben bile bunu fark ettiysem, bunun fantezi olma olasılığı da var
Yok, benim her işim öyle. Zamanında yapmam son noktaya gelince yapıyorum niyeyseBerke her yarışmada sona kadar bekletme fantezisi olan bir kardeş..
Lan at da playlisti yayınlicam. Yarışma umrunda değil dinlediğin şarkılardan birini yolla işteAra ara bakıyom ya sigara içerken ne denk gelirse, sal beni 1-2 saat daha gözünü seveyim![]()
Yok, benim her işim öyle. Zamanında yapmam son noktaya gelince yapıyorum niyeyse
Yok, benim her işim öyle. Zamanında yapmam son noktaya gelince yapıyorum niyeyse
Can kaşınıyorsuntekrar ediyorum bu organizasyon gerçekten yapılacak mı
can katıldı mıCan kaşınıyorsun![]()
bu organizasyon gercekten yapilacak mi