- 26 Eylül 2012
- 118.941
- 67.299
- 4.818
tekrar ediyorum bu organizasyon gerçekten yapılacak mı
Belhanda ilahiyla cikmisti sampiyonluk kutlamasinda. Sen de ilahiyle mi katildin buraya ha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekrar ediyorum bu organizasyon gerçekten yapılacak mı
ilahi can abiBelhanda ilahiyla cikmisti sampiyonluk kutlamasinda. Sen de ilahiyle mi katildin buraya ha.
yazıktır bence katılmalı
Berke gönderene kadar değiştirme imkanın varKafa guzelken o an calan sarkiyi gondermisim ,halbuki sarki ariyordum
Kararı adminler verdiyazıktır bence katılmalı
hangı admınKararı adminler verdiben bişey diyemem
ilahi can abi![]()
Hemen gönderiyorumBerke gönderene kadar değiştirme imkanın var
Hemen: Sabah 4-6 arası ezan okunurkenHemen gönderiyorum
knk katil fena post kasiliyo 1500-2000 post kasmisimdir en az burdaYo ben bu konuya hic girmiyomki
Bosver ben hic bisey anlamadim bu yarismadan senelerdir duzenlenir amaknk katil fena post kasiliyo 1500-2000 post kasmisimdir en az burda
Anlamayacak bişey yok. Yarışmasını istediğin şarkıyı yolluyorsun. Playlist gelince de uygun şekilde puanlayıp bana iletiyorsun. Kalan iş bendeBosver ben hic bisey anlamadim bu yarismadan senelerdir duzenlenir ama
herkes sarki secip soyluyo cihana gonderiyo juriler de değerlendiriyo kazanana forma gram altin falan veriyolarBosver ben hic bisey anlamadim bu yarismadan senelerdir duzenlenir ama
Altin degilde kazanan direk o ses elemerine giderse katilirimherkes sarki secip soyluyo cihana gonderiyo juriler de değerlendiriyo kazanana forma gram altin falan veriyolar