123. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 22.00'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarışmayı kazanacak olan şarkı az önce Cihan arkadaşımın gelen kutusuna düşmüştür.
Bu sefer bitti bu iş. 3 yarışma üst üste başarısızlık bizim kodlarımızda mevcut değil.

Sarkilari yollayabiliyor muyuz

ben şarkımı henüz göndermedim. son süreyi belliyse söyler misiniz? ona göre son ana kadar sürebilir şarkımı seçmem.

yabancı şarkılar konusunda uzman bir arkadaşım var. yıllarca metro fm dinlemiş, işe gidip gelirken arabada. 10 bin şarkılık bir arşivim var dedi. o arşivden seçmeye çalışıyoruz. işimi şansa bırakmak istemiyorum bu defa ilk 3 e kesin girecek bir şarkı bulmak için biraz zamana ihtiyacım var.

ben şarkımı henüz göndermedim. son süreyi belliyse söyler misiniz? ona göre son ana kadar sürebilir şarkımı seçmem.

yabancı şarkılar konusunda uzman bir arkadaşım var. yıllarca metro fm dinlemiş, işe gidip gelirken arabada. 10 bin şarkılık bir arşivim var dedi. o arşivden seçmeye çalışıyoruz. işimi şansa bırakmak istemiyorum bu defa ilk 3 e kesin girecek bir şarkı bulmak için biraz zamana ihtiyacım var.
Mevzu o değil ki. Benim de Spotify'da 500 şarkılık yabancı listem var mesela ama hangisinin GSC'ye hitap edeceği hakkında en ufak bir fikrim yok. :D
Bi şarkı seçtim, bakalım sonu ne olacak. :D

Abi mümkünse bu akşama kadar yollarsan sevinirim. Bi de bana 3 yarışmacı daha bulalım lütfen :D

Mevzu o değil ki. Benim de Spotify'da 500 şarkılık yabancı listem var mesela ama hangisinin GSC'ye hitap edeceği hakkında en ufak bir fikrim yok. :D
Bi şarkı seçtim, bakalım sonu ne olacak. :D
geçen yarışmada hata ettim. tsm konusunda uzman arkadasımın dediği şarkıyı aldım. sondan 3.oldum.

bu yarışmada öncelikle uzman arkadasımı değiştirdim. bir de ondan 24 şarkı istedim. o listeden eurovision yapıcam. Ön eleme. ona göre şampiyon olan şarkıyla katılıcam :berkan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt