- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Yolla şarkını abi düzenli katılıyosun sen. Şartları değiştirmek benim elimde sonuçtaBittiyse sorun değil sizlere boş şans![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yolla şarkını abi düzenli katılıyosun sen. Şartları değiştirmek benim elimde sonuçtaBittiyse sorun değil sizlere boş şans![]()
yer varsa bizi de al kardeşşşYolla şarkını abi düzenli katılıyosun sen. Şartları değiştirmek benim elimde sonuçta![]()
Gel abi sen deyer varsa bizi de al kardeşşş![]()
Değişik ve güzel bi öneri abi değerlendircem bunuIki grup yap bari bir de ikincin tur play off atariz. Yarismaci- sarki listesini en son da aciklarsin.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kac 27 kisi falan oldu galiba. @Hayri Cund ve ekurisi @Emir Sato falan da gelsin. Adminleri de cagir. Hic degilse 30 olsun. Oneri sadece. Lig baslamasina 5 gun kaldi. Halledilir yani.Değişik ve güzel bi öneri abi değerlendircem bunu
27 kişi. 3 kişi daha getirip 30 yapabilirsek play-off yaparız. İlk 15 bir üst tura çıkarKac 27 kisi falan oldu galiba. @Hayri Cund ve ekurisi @Emir Sato falan da gelsin. Adminleri de cagir. Hic degilse 30 olsun. Oneri sadece. Lig baslamasina 5 gun kaldi. Halledilir yani.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok iyi olur bu şekilde bence de27 kişi. 3 kişi daha getirip 30 yapabilirsek play-off yaparız. İlk 15 bir üst tura çıkar
Bunu bu yarışmada mı yoksa önümüzdeki yarışmada mı yapacaksın üstat27 kişi. 3 kişi daha getirip 30 yapabilirsek play-off yaparız. İlk 15 bir üst tura çıkar
Sarkilari yollayabiliyor muyuz
Sarkilari yollayabiliyor muyuz
Böyle iddialı konuşanlar günün sonunda hep 23 yada 24. oluyor.Yarışmayı kazanacak olan şarkı az önce Cihan arkadaşımın gelen kutusuna düşmüştür.
Bu sefer bitti bu iş. 3 yarışma üst üste başarısızlık bizim kodlarımızda mevcut değil.
Mevzu o değil ki. Benim de Spotify'da 500 şarkılık yabancı listem var mesela ama hangisinin GSC'ye hitap edeceği hakkında en ufak bir fikrim yok.ben şarkımı henüz göndermedim. son süreyi belliyse söyler misiniz? ona göre son ana kadar sürebilir şarkımı seçmem.
yabancı şarkılar konusunda uzman bir arkadaşım var. yıllarca metro fm dinlemiş, işe gidip gelirken arabada. 10 bin şarkılık bir arşivim var dedi. o arşivden seçmeye çalışıyoruz. işimi şansa bırakmak istemiyorum bu defa ilk 3 e kesin girecek bir şarkı bulmak için biraz zamana ihtiyacım var.
Abi mümkünse bu akşama kadar yollarsan sevinirim. Bi de bana 3 yarışmacı daha bulalım lütfenben şarkımı henüz göndermedim. son süreyi belliyse söyler misiniz? ona göre son ana kadar sürebilir şarkımı seçmem.
yabancı şarkılar konusunda uzman bir arkadaşım var. yıllarca metro fm dinlemiş, işe gidip gelirken arabada. 10 bin şarkılık bir arşivim var dedi. o arşivden seçmeye çalışıyoruz. işimi şansa bırakmak istemiyorum bu defa ilk 3 e kesin girecek bir şarkı bulmak için biraz zamana ihtiyacım var.
Şarkı göndermeyen var tabiBunu bu yarışmada mı yoksa önümüzdeki yarışmada mı yapacaksın üstat
Bir de şarkı göndermeyen kaldı mı![]()
geçen yarışmada hata ettim. tsm konusunda uzman arkadasımın dediği şarkıyı aldım. sondan 3.oldum.Mevzu o değil ki. Benim de Spotify'da 500 şarkılık yabancı listem var mesela ama hangisinin GSC'ye hitap edeceği hakkında en ufak bir fikrim yok.
Bi şarkı seçtim, bakalım sonu ne olacak.![]()