- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
Sana niye soruyo ki@Berke Deniz puanlamayı anlamamıs özelden mesaj atıp duruyo şuna bi anlatın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana niye soruyo ki@Berke Deniz puanlamayı anlamamıs özelden mesaj atıp duruyo şuna bi anlatın
sanırım güvenebileeği bi kişiyimSana niye soruyo ki![]()
Doğrudur da güvenle ne ilgisi var sistemi anlamadıysa bana yazar anlatırımsanırım güvenebileeği bi kişiyim![]()
Tam adamina sormus@Berke Deniz puanlamayı anlamamıs özelden mesaj atıp duruyo şuna bi anlatın
19 kişi sorunsuz yolladı herkes anlamış da beni deli ediyorlarYav 10 şarkıyı yine aynı şekilde puanlıyorsunuz işte
şarkınızın olmadığı grubu tabi
iki gruptan 7şer kişi finale kalıyor
sonra o 14lüyü herkes tekrar oyluyor
oldu bitti
ilk mesajda katılması yasak olan kullanıcı diye bi bölüm görmeyince yazayım dedim kanka :'(Olm soru soracak olsam sana niye sorayım yav senin bu konuya girişin bile yasaklanmalı@Can Karabacak
Musapı fena etmişsin duyduğuma göreilk mesajda katılması yasak olan kullanıcı diye bi bölüm görmeyince yazayım dedim kanka :'(
@Musap Aydinli fena edilmişsin diyorlar ?Musapı fena etmişsin duyduğuma göre
Musapı fena etmişsin duyduğuma göre
Ne diyonuz olm@Musap Aydinli fena edilmişsin diyorlar ?
İlk fırsatta düzelticem bu sorunu aklın kalmasınilk mesajda katılması yasak olan kullanıcı diye bi bölüm görmeyince yazayım dedim kanka :'(
Ben kendi grubumu da dinledim valla. Final grubuna kalabilir miyim diye. Benim grup zor çıkamayabilirim.24 şarkıyı dinleyip puanlamak yorabiliyor, bazı şarkılar üstünkörü geçilebiliyordu. Bu format çok güzel oldu.
Ben kendi grubumu da dinledim valla. Final grubuna kalabilir miyim diye. Benim grup zor çıkamayabilirim.
İlk defa bu kadar seri geldi puanlar. 9-10 kişi kaldıarkadaslar puanlarımızı seri yolluyalım
Evet renktaş o uyelerımıze baskı yapalımİlk defa bu kadar seri geldi puanlar. 9-10 kişi kaldı
Hocam puanlarını iletir misinEvet renktaş o uyelerımıze baskı yapalım
ben yolladım yaHocam puanlarını iletir misin![]()