Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.014
- 2.639
- 1.413
Çok heyecanlı ve aynı zamanda yine kahretsin çok umutluyum ya. İlk 3 e girmesi lazım benim Şarkımın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bu zehirli ok atma bunu işteÇok heyecanlı ve aynı zamanda yine kahretsin çok umutluyum ya. İlk 3 e girmesi lazım benim Şarkımın
Yarışmadan çekilebiliyor muyum?@Onur Kosar sonucu erken öğrenmek istediğini bildirdi. Büyük bir zevkle bildiriyorum Onur'cum 12. oldun![]()
Abi bu zehirli ok atma bunu işte![]()
SenceYarışmadan çekilebiliyor muyum?![]()
Hoca bana taktıSence![]()
Sana bu zevki tattırır mıyım![]()
Yarın açıklamayı düşünüyordum abi açıkçasıCihan bişey sorucam. Yarın 2200 a kadar göndermemiz gerekiyor ya. Sonuçlar pazar günü açıklanacak ama Di mi?
Yarın açıklanmayacaksa yarın geceyi de alsak olmaz mı![]()
O zaman bu gece dinlicez playlisti. Rakının üstüneYarın açıklamayı düşünüyordum abi açıkçası
Ah be abi...Çok heyecanlı ve aynı zamanda yine kahretsin çok umutluyum ya. İlk 3 e girmesi lazım benim Şarkımın
anca böyle birinci olurum belki2 tane uğur kaya var renktaşımız 2 şarkıynan katılmıyor heralde
Hiç bir yarışmacı için değişmiyor bu durum12 puanı hak ediyordu ☺
En acısı da o, kendi şarkina puan verememek.Hiç bir yarışmacı için değişmiyor bu durum![]()
Jüri var mı üstat bu yarışmada ?Hiç bir yarışmacı için değişmiyor bu durum![]()
Olmasın dendi ama bir bakmışsınız 3 jüri koymuşum yarışmayaJüri var mı üstat bu yarışmada ?![]()
Olmasın dendi ama bir bakmışsınız 3 jüri koymuşum yarışmaya![]()