124. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğmamış çocuğa don biçmeyin üzülürsünüz.
Bence kimse beklentiye giremiyor daha önceki yarışmalardan kalan tecrübeler ışığında...Bu yarışmayı kestirmek daha zor, rastgele beş şarkı seçsen beşi de farklı anlayışta müzikler.Bu durum da gösteriyor ki oy veren katılımcılarin hepsi farklı bir anlayış ile puanlama yapacak ve sürpriz puanlamalar olacak.Hadi her şey rast gitti bu sefer de enteresan Jüri puanlamaları yine dengeleri değiştirebilir...Ancak unutulmamalıdır ki bu bir yarışma ve herkes yarışmaya kazanmak için girer.

Bence kimse beklentiye giremiyor daha önceki yarışmalardan kalan tecrübeler ışığında...Bu yarışmayı kestirmek daha zor, rastgele beş şarkı seçsen beşi de farklı anlayışta müzikler.Bu durum da gösteriyor ki oy veren katılımcılarin hepsi farklı bir anlayış ile puanlama yapacak ve sürpriz puanlamalar olacak.Hadi her şey rast gitti bu sefer de enteresan Jüri puanlamaları yine dengeleri değiştirebilir...Ancak unutulmamalıdır ki bu bir yarışma ve herkes yarışmaya kazanmak için girer.
Eğlenmek için gelen var.
Kazanamayacağını bile bile kazancam diye gelen var. Bknz: @Onur Kosar
Beni kırmayıp gelen var.

konsepte bak
yasaklı liste yok
şarkılara bak
te allam

4 sarki var puan hakeden

2.tekrarı atıyorum
sonrasında puanlarımı göndereceğim

Çok güzel seçimler var. Elinize, emeğinize sağlık. Puanlarımı gönderdim.

Yine zorlandığım bir puanlama

ewt dinlenebilitesi yüksek 1 p.list

Metal müzikten hiç haz etmediğimi belirtmek isterim. Sonra nasıl puanlar vermişsin vs demeyin. Hele bazı parçalar var ki aman Allah'ım. Hala kafamda yankılanıyor. :asd:
Dipnot: Bir kişisel düşünce ifade edilmiş olup lütfen alınganlık yapmayınız. :D

Metal müzikten hiç haz etmediğimi belirtmek isterim. Sonra nasıl puanlar vermişsin vs demeyin. Hele bazı parçalar var ki aman Allah'ım. Hala kafamda yankılanıyor. :asd:
Dipnot: Kişisel düşünce ifade edilmiş olup lütfen alınganlık yapmayınız. :D
Ben gördüm kişisel düşünceleri, siz görmeyin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt