- 24 Mayıs 2009
- 17.313
- 20.295
- 2.643
Katılımlar devam etmekte abi henüz. Katılımlar bitsin sonra bi süre koyarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılımlar devam etmekte abi henüz. Katılımlar bitsin sonra bi süre koyarız.
Abicim yasakli listesini uygula gozunu seveyim. Ayni sarkilari tekrar tekrar koydurma suraya.Katılımlar devam etmekte abi henüz. Katılımlar bitsin sonra bi süre koyarız.
Çoğunluk istiyorsa uygularız abi. Tek başıma karar vermiyim şarkı gönderenler varAbicim yasakli listesini uygula gozunu seveyim. Ayni sarkilari tekrar tekrar koydurma suraya.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi ara 22 oldu yav22 kişi olduk, 2 ya da 3 kişi daha gelsin başlayalım.
@Tahir Mahir Koç @Mete Temiz @Ahmet Özgün Güven @Hakan Duz @Umut Gül @Semih Aslan @Ünsal Vardar
Tamamdır ben yanlış saydım demek ki ben de daha 14 felan sanıyordumEkli dosyayı görüntüle 97947 Şu anki liste bu fazla biri var mı abi
Öyle yapıyorum zaten demirbaşsınız siz@Cihan Ağzıkara brotherım
@Murat Durmaz @Murat Ünsal ve beni konsept fark etmeksizin katılımcılar arasına yazabilirsin diye düşünmekteyim.
Heyecanli misin verecegin icin?kavugumu verecegim kisi bu yarismada belli olacak
En başa yazdım seni zaten abiyer varsa yaz cihan.
kavugumu verecegim kisi bu yarismada belli olacak
su an heyecanlı değilimHeyecanli misin verecegin icin?
Kendi basina karar vermissin zaten yasakli sarki yok diye.Çoğunluk istiyorsa uygularız abi. Tek başıma karar vermiyim şarkı gönderenler var

Konseptli yarışmalarda yasaklı listesini aktif etmediğim için bu yarışmada da öyle olsun dedim. Ama bu sefer bu yönde bir talep varsa ona göre düzenlemeye gidebiliriz abiKendi basina karar vermissin zaten yasakli sarki yok diye.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi