- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
İğneyle oynatırım seni, sedyeden orta sahaya atarımSakatım abi ben.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İğneyle oynatırım seni, sedyeden orta sahaya atarımSakatım abi ben.![]()
Recep de gelsin ama sen durAbi yerime Recep'i al. Oyuncu değişikliği gibi düşün.![]()
Abi mi kaç yaşındasın üstat sen
Bence benden büyüksün
İğneyle oynatırım seni, sedyeden orta sahaya atarım
Bunu asla bilemeyeceksinBir şeyi çok merak ediyorum. Acaba ben kolumu bacağımı ne zaman kaptırdım sana. Valla hatırlamıyorum.![]()
Bence benden büyüksün
Daha da davosa gelmemAyrıca ben demeden emekli falan olamazsın bunu biliyor olman lazım. Bİlmiyorsan @Onur Kosar @Murat Ünsal ve @Murat Durmaz anlatır sana![]()
Heis dünyaya gözümü açtığımdan beri gsc üyesisin. 25inde bir çıtır olman açıkçası sürpriz oldu
Evet de 42 yaşındaki adama abi dedi o aralarda olabilir ABD’de yaşıyor ama kanadalı numarası yapıyor 46 yazıyor hep feyk bunlar25 yaşında oğlu var.Foruma da uyeydi ustat.Hayri ağabeye saygıda kusur etmemek lazım.
Heis dünyaya gözümü açtığımdan beri gsc üyesisin. 25inde bir çıtır olman açıkçası sürpriz oldu
Yok üstad yav. İstanbul/Bağcılar ağabeylerinde @Hayri CundEvet de 42 yaşındaki adama abi dedi o aralarda olabilir ABD’de yaşıyor ama kanadalı numarası yapıyor 46 yazıyor hep feyk bunlar
Ciddi mi fatura paylaşmıştı ABD de yaşadığına kanıt
@Hayri Cund ula beni de mi kandırdın!Ciddi mi fatura paylaşmıştı ABD de yaşadığına kanıt
Ben 2007 2008den beri misafir, 2009da ilk resmi üyeliğimle olmak üzere yaklaşık 12 yıldır burdayım. Sen hep buralardaydın sanki üstadım2012 uyelik lise sondaydim degerli rtasim
Birtakım doneler baş veriyorKonuya biber gazi sikalim
Bırak üstat2012 uyelik lise sondaydim degerli rtasim