- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
@Necmi Koyuncu üstad Türkçe karakter kullanmıyor büyük ihtimalle abd'li 42 yaşında bir amcamız kendisiKonuya biber gazi sikalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Necmi Koyuncu üstad Türkçe karakter kullanmıyor büyük ihtimalle abd'li 42 yaşında bir amcamız kendisiKonuya biber gazi sikalim
Ama Kanada esprileri de yapıyor yaşı bence de 40 üstü@Necmi Koyuncu üstad Türkçe karakter kullanmıyor büyük ihtimalle abd'li 42 yaşında bir amcamız kendisi
Üstad vallaha saçları bile beyazlamış olabilir büyük Galatasaray neferininAma Kanada esprileri de yapıyor yaşı bence de 40 üstü
Orası kesin canım benim koltuk altım bile ağardı yaşım 36Üstad vallaha saçları bile beyazlamış olabilir büyük Galatasaray neferinin
2011de actigim uyeligi hangi admin kus diye banlamisti konusu acilmisken sorayim
Evet, almakla hata yapmışlar değil miÇok değerli bir mod olduğu kesin diye dusunuyorum ✍
Şampiyon yok ortada yav
Valla 5 dk önce buradaymışŞampiyon yok ortada yav
Son mesajı şoktayım olmuş![]()
![]()
![]()
![]()
Hiç umudum yoktu valla. Oğullarımla oynuyordum yemek faslı falan derken Bi geldim şampiyonuz.
İlk 5 turda çok da düşük almışım.
Ben de inanamadım, oğlumda inanamadı.
Ödül ne diye sordu
Şimdi ne yapmam lazım birinci oldum diye Şarkımı bir kez daha mı çalmam lazım
Şoktayım valla hala
Bırakın kutlasın adam yahuŞampiyon yok ortada yav
Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.2011de actigim uyeligi hangi admin kus diye banlamisti konusu acilmisken sorayim
Son gelen bilgilere göre Oktay ağabey ve oğlu arabayla şampiyonluk turuna çıktı