- 1 Ağustos 2014
- 63.490
- 73.795
- 4.218
Bu arada benim seçtiğim şarkı(Sözüm Şiirlerin Mükemmelidir) hakkında açıklama zaruriyeti doğduğundan gerekli bilgileri paylaşmak istiyorum...
Yarışma kurallarını ihlal etmemek için şimdi yazıyorum.Sözleri Sabahattin Ali'ye ait bir şiirden alınan parça hakkında yaptığım araştırmalarda genel kabule göre parça YouTube video dinlenme sırasına göre en üstteki parçayı paylaştım.Çünkü Ahmet Kaya ve ağabeyi Mustafa Kaya arasında kimin söyledi tartışması net olarak bir karara bağlanmadigi için böyle yaptım.İddialara göre iki ihtimal var.Birinci görüş Ahmet Kaya söyledi, Mustafa Kaya müzikle fazla uğraşmadi,ressamdi... İkinci görüş Mustafa Kaya şarkıyı okudu,kaset yaptı.Sonra müziği bıraktı... Velhasıl kim söylemişse güzel söylemiş, sanatçı adına değil de şarkıya puan verdiğinizi düşünerek listenin en dikkat çekicisi olan bu parçayı ödüllendirdiğinizi varsayarak hepinize teşekkürlerimizi sunuyorum.![]()

Zaten böyle olmalı her şarkı için. Kulağına güzel geliyorsa yüksek verirsin. Yani Ahmet veya Mustafa fark etmez , etmemeli.