- 20 Ağustos 2017
- 19.259
- 12.921
- 1.653
@Cihan Ağzıkara daha onceki kazananlarin listesi var mi? Belki bir champions league yapariz da herkes mutlu olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi forumdadır, çıkarırım bir ara abi.@Cihan Ağzıkara daha onceki kazananlarin listesi var mi? Belki bir champions league yapariz da herkes mutlu olur.
Insani sevrerken dövüyorsun renktasGayet güzel şarkılar varmış birkaçını dinledim de klasik her liste yayınlandıktan sonra bir b.klama furyası olur bence Ayreon kazanır, kazanmalı. Tahminlerimin de tuttuğu görülmemiştir, o yüzden şarkı sahibine geçmiş olsun.
12 berkeye gidiyordu 10 sanaÜstad kimlere gidecekti puanların zamanında yetişebilseydin?
12 berkeye gidiyordu 10 sana
genelde başarısız olan yarışmacılara özel bir eurovision hazırlansa sonuncu şampiyon ilan edilse @Cihan Ağzıkara
TMK'ya yine puanım nasip olmamış. Bir de ondan puan aldıysam demeyin keyfime.![]()
Bir sonrakine görüşürüz.Çok şükür öyle vitrinlik şarkılara oy kullanmıyorum. Benden de sana puan vs gitmemiş çok şükür.
Bana puan verdin mi rtaşÇok şükür öyle vitrinlik şarkılara oy kullanmıyorum. Benden de sana puan vs gitmemiş çok şükür.
Bana puan verdin mi rtaş
Cihan'i beklerken ağaç olmak istememis olabilir.Maçın heyecanını kaybetmeyelim![]()
Ben bugün açıklicam demedim %40 ihtimaldi abiCihan'i beklerken ağaç olmak istememis olabilir.
Ben bugün açıklicam demedim %40 ihtimaldi abi![]()
Valla puanlamanın bi kısmı bitti. Gördüğüm kadarıylabazı arkadaşlar trollük amacı ile katılmış yaCanim arkadaslar heyecanli.
benim şarkıya yüksek puan verdiler diye böyle düşünme be abi benim de mutlu olmaya ihtiyacım varValla puanlamanın bi kısmı bitti. Gördüğüm kadarıylabazı arkadaşlar trollük amacı ile katılmış ya
Sen de haklısınbenim şarkıya yüksek puan verdiler diye böyle düşünme be abi benim de mutlu olmaya ihtiyacım var