Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.046
- 2.665
- 1.413
Şarkı bildirmek için son gün ne zaman?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi para hesabıma henüz geçmemişBu sefer yine ben olacağım. Tüm ayarlamaları yaptım. Alacağım 12 puanları ve 10 puanları verecek arkadaşlar ayarlandı.![]()
Sarkilari en so ne zaman gönderebiliyoruz?
Abi ağırlıklı olarak akşamları bakabildiğm için şarkı gönderim süresi konusunda biraz esnek davranabilirim. Ama yine de hazırsa bu akşam/yarın akşam atabilirsin.Sarkilari en so ne zaman gönderebiliyoruz?
Hem bildirim gelmemiş hem de kendimi yarışmalardan cezalıyım diye sanıyodum konuya girmemiştim
@Cihan Ağzıkara Murat Eurovisiondaşımı cezalandırmanı sana hiç yakıştıramadımHem bildirim gelmemiş hem de kendimi yarışmalardan cezalıyım diye sanıyodum konuya girmemiştimGeç gördüğüm için kusuruma bakmayasın.Ben de katılıyorum..
Seni cezalandırmamış biriyim Murat abimi mi cezalandırcam@Cihan Ağzıkara Murat Eurovisiondaşımı cezalandırmanı sana hiç yakıştıramadım
2 hafta foruma girememiştim.Bir tanıdığımın nikah işleri vardı.O arada da Gol yarışması vardı.Ben ya golü atmadım ya da golleri puanlamamıştım.Foruma girdikten sonra ben kendi kafamda cezalıyım diye düşünüyodum.Katılım olmadığı için o yarışmayı iptal etmiş.Ben de yeni sordum cevabımı alınca hemen konuya baktım..@Cihan Ağzıkara Murat Eurovisiondaşımı cezalandırmanı sana hiç yakıştıramadım
Beni kaybetmeyi göze alamazsınSeni cezalandırmamış biriyim Murat abimi mi cezalandırcam![]()