- 24 Mayıs 2009
- 17.312
- 20.291
- 2.643
Şarkı göndermeyenler, değiştirmesi gerekenler ve değiştirmek isteyenler bugün yollarsanız sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cuma gecesi playlist gelmeyecektir.Geceye doğru playlist gelir mi üstat @Cihan Ağzıkara ?
Sanmıyorum henüz yollamayanlar var galiba abi.Geceye doğru playlist gelir mi üstat @Cihan Ağzıkara ?
Zor olmaz mı abi@cihan agzikara zoom conference ile aciklasana sonuclqlari gercek yurovizyon gibim olur.
Zor olmaz mı abi![]()
Cam şov yapan bile çıkar. Güzel olurNe zorlugu olucak yaw. Herkese ver meeting numarasini pass kodunu. Burada ot gibi bakacagimiza oradan sesli halledelim.
Şarkın hazırsa dahil edebilirimYazınız yer var ise
Ben katılamam. Şirket hattında yasak o tür uygulamalar o yüzden başka bir yol olabilir.Ne zorlugu olucak yaw. Herkese ver meeting numarasini pass kodunu. Burada ot gibi bakacagimiza oradan sesli halledelim.
Ben katılamam. Şirket hattında yasak o tür uygulamalar o yüzden başka bir yol olabilir.
Şirketin verdiği telefonu kullanıyorum. O sebepten dolayı ama başka bir yol olursa katılmak isterim. Hangi saatte açıklanacağını bilmiyorum. Ama eğer evden olursa başka bir hatla olabilir.Zoom guvenlik qcisindan sirketler tarafinsan bazen kullanilmiyor ama senin isvereninle ne alakasi var haci abi? Merakimdan soruyorum. Instagramdan show yapmiycaz sonucta. Is yerinden mi baglanabiliyorsun sadece?
Cihan'a bak nasil da begenmis hemen.
@cihan agzikara zoom conference ile aciklasana sonuclqlari gercek yurovizyon gibim olur.