125. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Melih Sönmez

Yarışmalara belirsiz süre ara vericez.

Kimseye özel lafım yok ama Cihan'a karşı bazen tavrınızı abartıyorsunuz ve bundan ben rahatsızım.

Çocuk çabalıyor, ediyor ki kibar da kalmaya çalışıyor, kimseyi kırmamaya çalışıyor ama bazen şaka yollu olsa da gösterilen tavırlar can sıkıcı olabiliyor.

O yüzden bir süre ara vericez, sonrasına bakarız.

Kimseye özel lafım yok ama Cihan'a karşı bazen tavrınızı abartıyorsunuz ve bundan ben rahatsızım.

Çocuk çabalıyor, ediyor ki kibar da kalmaya çalışıyor, kimseyi kırmamaya çalışıyor ama bazen şaka yollu olsa da gösterilen tavırlar can sıkıcı olabiliyor.

üzücü

Keyfimizi kaçıran bir bildiri

Cihan dışında aranızdan sorumluluk alıp düzenlemek isteyen varsa yapabilir.
@Tahir Mahir Koç düzenleyebilir arzu ederse. İlk ve tek şampiyonluğumu onunla kazanmıştım.

Ayrıca Cihan kardeşimle rakip olmak da isterim. Kendisiyle bir hesabım var.

Kızımın sağlık sorunları nedeniyle takip edememiştim, şimdi gördüm yarışmayı, puanları ve kazananları... Kazanan @Melih Sönmez renktaşla birlikte dereceye giren arkadaşları tebrik ediyor genç, dinamik ve espiritüel organizatörümüz @Cihan Ağzıkara moderatöre teşekkürlerimizi sunuyorum... Yarışmada sıfır çeken renktaş @Emre Ersoy arkadaşımıza da bu başarısından dolayı diğer yarışmada wild card verilmesini öneriyorum(1 puan dahi alsa suç kendisinde idi, hiç alamamak GSC'de arkadaşımızın anlasilmadiğina delalet eder)... Kendime gelince hatalarımızdan ders alarak bahanelere siğinmadan çalışmaya devam ederek önümüzdeki yarışmalara bakacaz.
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin renktaş.

sent via GSC

Kızımın sağlık sorunları nedeniyle takip edememiştim, şimdi gördüm yarışmayı, puanları ve kazananları... Kazanan @Melih Sönmez renktaşla birlikte dereceye giren arkadaşları tebrik ediyor genç, dinamik ve espiritüel organizatörümüz @Cihan Ağzıkara moderatöre teşekkürlerimizi sunuyorum... Yarışmada sıfır çeken renktaş @Emre Ersoy arkadaşımıza da bu başarısından dolayı diğer yarışmada wild card verilmesini öneriyorum(1 puan dahi alsa suç kendisinde idi, hiç alamamak GSC'de arkadaşımızın anlasilmadiğina delalet eder)... Kendime gelince hatalarımızdan ders alarak bahanelere siğinmadan çalışmaya devam ederek önümüzdeki yarışmalara bakacaz.
Geçmiş olsun dostum. Allah şifa versin.

cihan admirimize ne yaptınız hayırsızlar

Geçmiş olsun dostum. Allah şifa versin.
İyi dileklerde bulunan siz ve sizin gibi bütün renktaşlara,taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.İyiyiz çok şükür.Bu hafta öyle de böyle de geçti ama kötü geçti gerçekten... Artık takım olarak da taraftar da yavaştan silkinip ayağa kalkma zamanı.

Sevdigimiz icin takiliyoruz. Kimsenin ciddi bir sorunu oldugunu sanmiyorum. Kendisinin de soylenenleri ciddiye almadigini umuyorum.

Geri
Üst Alt