- 18 Mayıs 2011
- 50.614
- 53.691
- 4.463
bi muslum sarkisi atsaymisim banko sampiyon olurdum , resmen herkes kim daha kotu sarki atarim diye yarismis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi şarkılar kötü tamam da acaba üyelerin müzik zevkleri iyi mi ahhahahahabi muslum sarkisi atsaymisim banko sampiyon olurdum , resmen herkes kim daha kotu sarki atarim diye yarismis.
o yuzden dedim ya yukarda insallah konu disa kapalidir diyeabi şarkılar kötü tamam da acaba üyelerin müzik zevkleri iyi mi ahhahahaha
Nece onu da bilmiyorum ctrl v yapamıyorsunuzKirilce heaaa
İsmi okunmayan şarkı şeklinde belirtilebilir idiNece onu da bilmiyorum ctrl v yapamıyorsunuz![]()
gsc tarihinin en beğenilmeyen playlistini yapmam konusunda fikrin ?İsmi okunmayan şarkı şeklinde belirtilebilir idi
Şansgsc tarihinin en beğenilmeyen playlistini yapmam konusunda fikrin ?
Demek ki sınırlama (konsept) getirip böyle kendi hâline bırakmamak gerekir arkadaşları.Her kafadan bir ses çıkmış gibi oldu.Yalnız burada büyük bir paradoksun içindeyiz
Herkes listeyi beğenmemiş ama bu şarkıları biz yolladık yani başka bir yerden gelmedi
İlk attığım şarkıyı kabul etseydin şarkıları beğenmeyenlere tokat gibi bir cevap olurdugsc tarihinin en beğenilmeyen playlistini yapmam konusunda fikrin ?
aynen öyleİlk attığım şarkıyı kabul etseydin şarkıları beğenmeyenlere tokat gibi bir cevap olurdu![]()
Niye kabul etmedin ozaman biraderaynen öyle
Ne bileyim bu kadar zevksiz olacağını puanları yollamayı unutma haNiye kabul etmedin ozaman birader
Yolladım posta koduna puanlarimi iyi hesaplaNe bileyim bu kadar zevksiz olacağını puanları yollamayı unutma ha