- 19 Mart 2014
- 28.175
- 29.640
- 2.598
Bir de bana kızıyordunuz 7 üstü hiç biri hak etmiyor dedim diye. Ne olduğu herkes şarkılardan memnuniyetsizliğini destanlar yazarcasına yazmışlar. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şarkılarım hep çok iyi bence ama gscnin nabzına göre şerbet vermediğim için kazanamıyorum :/
Hep diyorum garip şarkı ama diye, dinlemiyon. @Emre Ersoy bile bezdim diyorŞarkılarım hep çok iyi bence ama gscnin nabzına göre şerbet vermediğim için kazanamıyorum :/
O da tepki verdi şarkıyı gönderdiğimdeHep diyorum garip şarkı ama diye, dinlemiyon. @Emre Ersoy bile bezdim diyor
bu gece rtaşPuan teslimi son gün ne zaman belirtilmemiş ilk mesajda. Ne zamana kadar vaktimiz var?
Hayri neyse de Leğen ne anlar muziktenKAP: İkinci jürimiz @Serkan Leğen oluyor. @Hayri Cund ile beraber heybetli bir jüri oluşuyor.
siz de anlamıyorsunuz o zaman rtaş playlist kötüyseHayri neyse de Leğen ne anlar muzikten
Benim sarki iyi yav digerleri kötü. Ay gibi parliyor diğerlerinin yanindasiz de anlamıyorsunuz o zaman rtaş playlist kötüyse![]()
malum partinin atamalarına benzemişKAP: İkinci jürimiz @Serkan Leğen oluyor. @Hayri Cund ile beraber heybetli bir jüri oluşuyor.
gece yarısı yapmadık açıklayı sayın sami renktaşımmalum partinin atamalarına benzemiş