Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.767
- 109.590
- 4.878
arada instagramda görüyorum yüzü gülüyor artıkHaha az biraz hatirladim. Son sayfada Alpay amma aglamis ya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arada instagramda görüyorum yüzü gülüyor artıkHaha az biraz hatirladim. Son sayfada Alpay amma aglamis ya![]()
Bu alpaya noldu işadamı mi oldu gelmiyor burayaHaha az biraz hatirladim. Son sayfada Alpay amma aglamis ya![]()
ben foruma 2011 gibi kaydolmuştum. Kaydolurken tvde o an çıkan siyasetçiyi nick yapmıştım. 2014e kadar da öyle takıldım. Sonra database uçtu. Ben yeni üyelik açtım Yusuf K. diye(gerçek ad soyadım bu arada) sonra samiye döndük.
Sayın jürü çalışıyor musun
B. ARDA AYCAN abi kedi lobisinin reisiydi. Beni transfer etmek için cabalamislardi
Bu alpaya noldu işadamı mi oldu gelmiyor buraya
yarın geceye kadarkaça kadar atam
yarın geceye kadar
Bu alpaya noldu işadamı mi oldu gelmiyor buraya
öyleydi galiba 10 yıldır görmüyorum adamıSaadetliydi değil mi herif
Keramattin adminim tek tek yiyor ha.Keramettin admirin gazabına uğradı bu adamın hiç kimse için bu kadar sinirlendigini görmedim kac yıldır .
Ben bağımsız 3 kere olmuştum. O lobide 1 kere daha oldum 4 şampiyonluğun vardiBagimsiz ve lobisiz olup da en cok sampiyon olan benim herhalde bu kurtlar sofrasinda.
Keramattin adminim tek tek yiyor ha.
Murat Kara gerçekten kuzenin miben foruma 2011 gibi kaydolmuştum. Kaydolurken tvde o an çıkan siyasetçiyi nick yapmıştım. 2014e kadar da öyle takıldım. Sonra database uçtu. Ben yeni üyelik açtım Yusuf K. diye(gerçek ad soyadım bu arada) sonra samiye döndük.
yastık altında sakladığın şarkıların da varmış rtaş en yakın zamanda şarkı affı çıkarılmalı bayern münih gibi gidiyormuşsunBagimsiz ve lobisiz olup da en cok sampiyon olan benim herhalde bu kurtlar sofrasinda.
@Murat Kara 'ın izni olmadan bilgi veremem bu konu hakkındaMurat Kara gerçekten kuzenin mi
@Murat Kara 'ın izni olmadan bilgi veremem bu konu hakkında
harbiden öyle oldu. Buraya kaydolurken liseye gidiyordum şimdi 1 2 seneye kafada saç kalmayacak.@Sami Karakoç bende 2011 ocakta üye oldum. 2014 te sorun çıktı. Yine üye oldum. 10 yılı devirdik vay ve. BURDA yaslandik