128. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Arif Doğan Karakaya

Ailevi meseleler yuzunden biraz keyfim bozuktu, lakin bu GSC Eurovision bir nebze iyi geldi. Var olun dostlar.

23ncu sirada bitirsem de kafam dagildi biraz :)

Emegine saglik dostum @Emre Ersoy
12 puan icin tesekkurlerimi iletirim degerli hocam @Tahir Mahir Koç

Edit: tabi sampiyonu kutlamakta bir erdemdir :) Kutlarim ustat @Arif Doğan Karakaya

Başta Arif Doğan Karakaya olmak üzere dereceye giren renktaşlarımızı tebrik ederim.

Yuzlerce yeni parçayla tanıştığım, onlarcasını çok sevdiğim Eurovision'da bugüne kadar en sevdiğim 3 şarkıdan biriyle, Jane Maryam'ın Mohammad Nouri yorumuyla tanışmamı sağlayan Onur Koşar'a da ayrıca teşekkürler.

Başta Arif Doğan Karakaya olmak üzere dereceye giren renktaşlarımızı tebrik ederim.

Yuzlerce yeni parçayla tanıştığım, onlarcasını çok sevdiğim Eurovision'da bugüne kadar en sevdiğim 3 şarkıdan biriyle, Jane Maryam'ın Mohammad Nouri yorumuyla tanışmamı sağlayan Onur Koşar'a da ayrıca teşekkürler.
@Onur Kosar

Ben teşekkür ediyorum üstat. Yarışmayı kazanmaktan çok daha önemli bunu duymak.

Öncelikle Tebrikler..
Rusça gönderdiğim şarkı hakkında çok goy goy yaptınız ama canınız sağolsun..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reyis yanlış anlama goy goy değildi..ben şarkıyı cidden beğendim çoğundan iyiydi ama adını yazamam diye göndermedim Emre'ye

Geri
Üst Alt