- 19 Mart 2014
- 28.175
- 29.640
- 2.598
Bu arada Arif tebrik ederim.
@Arif Doğan Karakaya

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana 12 puan vermiş. Şarkıdan anlamaz demiştim ama anliyormus @Serkan Leğen helal olsunTaho'ya oy yok ha![]()
Utanmadan mi je vole şarkısına 1 puan vermeyeBenim için onur ki. Serkan ile aynı müzik zevkine hitap etmek hakarettir benim için.
@Onur KosarBaşta Arif Doğan Karakaya olmak üzere dereceye giren renktaşlarımızı tebrik ederim.
Yuzlerce yeni parçayla tanıştığım, onlarcasını çok sevdiğim Eurovision'da bugüne kadar en sevdiğim 3 şarkıdan biriyle, Jane Maryam'ın Mohammad Nouri yorumuyla tanışmamı sağlayan Onur Koşar'a da ayrıca teşekkürler.
Ben teşekkür ediyorum üstat. Yarışmayı kazanmaktan çok daha önemli bunu duymak.Başta Arif Doğan Karakaya olmak üzere dereceye giren renktaşlarımızı tebrik ederim.
Yuzlerce yeni parçayla tanıştığım, onlarcasını çok sevdiğim Eurovision'da bugüne kadar en sevdiğim 3 şarkıdan biriyle, Jane Maryam'ın Mohammad Nouri yorumuyla tanışmamı sağlayan Onur Koşar'a da ayrıca teşekkürler.
Sana 12 verdim renkdasÖncelikle Tebrikler..
Rusça gönderdiğim şarkı hakkında çok goy goy yaptınız ama canınız sağolsun..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle Tebrikler..
Rusça gönderdiğim şarkı hakkında çok goy goy yaptınız ama canınız sağolsun..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Klipteki abimizi Yaşar Kemal sandim başta ne alaka dedimBen teşekkür ediyorum üstat. Yarışmayı kazanmaktan çok daha önemli bunu duymak.
Hüsnü bu sinsiligin yüzünden 2. OldunReyis yanlış anlama goy goy değildi..ben şarkıyı cidden beğendim çoğundan iyiydi ama adını yazamam diye göndermedim Emre'ye
Lan SamiKlipteki abimizi Yaşar Kemal sandim başta ne alaka dedim