Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davetin için çok teşekkür ederim Cihancığım ama ben bu yarışma için pas demek zorundayım. Konsept bana uygun değil. İyi eğlenceler dilerim.
Sanata saygısızlık yapmayalımHayvan gibi böğüren adamlara sanatçı diyemiyorum ben ya.. Ne bileyim.. Arto bile kulagima daha hoş geliyor, gozumde daha sanatcı duruyor
Hayvan gibi böğüren adamlara sanatçı diyemiyorum ben ya.. Ne bileyim.. Arto bile kulagima daha hoş geliyor, gozumde daha sanatcı duruyor
bugun gerçek eurovision varmış sanırım
Bana da hitap etmiyor abi iyi bilirsin ama maksat eğlence gel lütfenDavetin için çok teşekkür ederim Cihancığım ama ben bu yarışma için pas demek zorundayım. Konsept bana uygun değil. İyi eğlenceler dilerim.
Aynı fikirdeyim. Konsept hiç beni yansıtmıyor. Ben de affımı istiyorum.Davetin için çok teşekkür ederim Cihancığım ama ben bu yarışma için pas demek zorundayım. Konsept bana uygun değil. İyi eğlenceler dilerim.
Beni de yansıtmıyor abi iyi bilirsin ama maksat eğlence gel lütfenAynı fikirdeyim. Konsept hiç beni yansıtmıyor. Ben de affımı istiyorum.
pek sevmem cok ilgili degilim kendileriyleRammstein severmisin ustat?
Hayvan gibi böğüren adamlara sanatçı diyemiyorum ben ya.. Ne bileyim.. Arto bile kulagima daha hoş geliyor, gozumde daha sanatcı duruyor