129. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Konsept Rock-Metal | Şampiyon Onur Koşar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni de yansıtmıyor abi iyi bilirsin ama maksat eğlence gel lütfen

Seni kırmayı gerçekten istemezdim ama yarışmaya saygısızlık yapmak, arkadaşların hakkını yemek istemiyorum. Kendimi çok iyi biliyorum. 24 rock şarkı. Dinleyemem ard arda :D

Sadece Coldplay, Bon Jovi, Red Hot, Oasis, ne bileyim Teoman, Şebnem Ferah falan olmaz ki listede. Düşününce bile başım ağrıdı. Normal Eurovision'da listede olan metal müzikleri zor bitiriyorum :)

Gercek Eurovisionda Azeri gardaşlarimizin juri uyeleri 12 puanı Ruslara 10 puanıda yunanlara vermiş lo

Gercek Eurovisionda Azeri gardaşlarimizin juri uyeleri 12 puanı Ruslara 10 puanıda yunanlara vermiş lo
Türkiye katılmadığı seneden beri izlemiyorum. Şimdi bir bakayım dedim. Şu an itibariyle 23 ülke oy vermiş. İngiltere yine sonuncu sıfır puanda. Dünyanın en iyi gruplarını çıkaran ülke Eurovision da hep sonuncu.

Türkiye katılmadığı seneden beri izlemiyorum. Şimdi bir bakayım dedim. Şu an itibariyle 23 ülke oy vermiş. İngiltere yine sonuncu sıfır puanda. Dünyanın en iyi gruplarını çıkaran ülke Eurovision da hep sonuncu.
Realist ve öznel bir tutum.

Hollanda kanalından izliyorum. Hollandali sunucu puanlari görmeden her ulke kime 12 puan verecek diye tahminde bulunuyor şaka ile karışık. Ve hepsine yakinini tutturdu diyebilirim. Doğu Avrupa hep komsularina, Kibris Yunanistana falan...

Sadece Coldplay, Bon Jovi, Red Hot, Oasis, ne bileyim Teoman, Şebnem Ferah falan olmaz ki listede. Düşününce bile başım ağrıdı.

Valla üstad lütfen kişisel algılama ama bu kısma çok güldüm. Muhtemelen playlisti görünce neden güldüğümü anlayacaksın. Metal dinleyicileri bunları ninni niyetine bile dinlemez

Dünyanın en iyi müzik gruplarının İngiltere'den çıkmasını seninle tartışmak istemiyorum. Bu konuyu da tartışmaya açmıyorum bile.
En iyi epik fantazi/fantazi yazarlarının İngiltere'den çıkmasını da ben seninle tartışmak istemiyorum, hadi bakalım.

Hollanda kanalından izliyorum. Hollandali sunucu puanlari görmeden her ulke kime 12 puan verecek diye tahminde bulunuyor şaka ile karışık. Ve hepsine yakinini tutturdu diyebilirim. Doğu Avrupa hep komsularina, Kibris Yunanistana falan...
gsc yarışmasları >

Ne yani İngiltere'nin komşusu yok diye mi sonuncu oluyor her zaman. Rezalet!

Valla üstad lütfen kişisel algılama ama bu kısma çok güldüm. Muhtemelen playlisti görünce neden güldüğümü anlayacaksın. Metal dinleyicileri bunları ninni niyetine bile dinlemez
Biliyorum:D konsept rock metal. Sadece rock değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt