- 28 Temmuz 2019
- 46.894
- 47.477
- 3.633
En az 20 kişi olmaya çalışalım evet oy veren 14 kişiyi arıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi dahakini TSM yap anket falan olmasın.En az 20 kişi olmaya çalışalım evet oy veren 14 kişiyi arıyoruz
Beni de yansıtmıyor abi iyi bilirsin ama maksat eğlence gel lütfen
çar/perşembe uygun mu ata beyŞuan şehir dışındayım ama, acaba şarkıları en geç ne zamana kadar gönderme hakkına sahibiz sayın modum, eğer zaman olarak uygun olabilirsem ben de katılmayı düşünüyorum![]()
Muhtemelen uygun olabileceğim o günlere kadar efendim, katılımcı olarak beni de yazabilirseniz çok sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederimçar/perşembe uygun mu ata bey
Türkiye katılmadığı seneden beri izlemiyorum. Şimdi bir bakayım dedim. Şu an itibariyle 23 ülke oy vermiş. İngiltere yine sonuncu sıfır puanda. Dünyanın en iyi gruplarını çıkaran ülke Eurovision da hep sonuncu.Gercek Eurovisionda Azeri gardaşlarimizin juri uyeleri 12 puanı Ruslara 10 puanıda yunanlara vermiş lo
Realist ve öznel bir tutum.Türkiye katılmadığı seneden beri izlemiyorum. Şimdi bir bakayım dedim. Şu an itibariyle 23 ülke oy vermiş. İngiltere yine sonuncu sıfır puanda. Dünyanın en iyi gruplarını çıkaran ülke Eurovision da hep sonuncu.
Dünyanın en iyi müzik gruplarının İngiltere'den çıkmasını seninle tartışmak istemiyorum. Bu konuyu da tartışmaya açmıyorum bile.Realist ve öznel bir tutum.
Türkiye katılmadığı seneden beri izlemiyorum. Şimdi bir bakayım dedim. Şu an itibariyle 23 ülke oy vermiş. İngiltere yine sonuncu sıfır puanda. Dünyanın en iyi gruplarını çıkaran ülke Eurovision da hep sonuncu.
Sadece Coldplay, Bon Jovi, Red Hot, Oasis, ne bileyim Teoman, Şebnem Ferah falan olmaz ki listede. Düşününce bile başım ağrıdı.
En iyi epik fantazi/fantazi yazarlarının İngiltere'den çıkmasını da ben seninle tartışmak istemiyorum, hadi bakalım.Dünyanın en iyi müzik gruplarının İngiltere'den çıkmasını seninle tartışmak istemiyorum. Bu konuyu da tartışmaya açmıyorum bile.
gsc yarışmasları >Hollanda kanalından izliyorum. Hollandali sunucu puanlari görmeden her ulke kime 12 puan verecek diye tahminde bulunuyor şaka ile karışık. Ve hepsine yakinini tutturdu diyebilirim. Doğu Avrupa hep komsularina, Kibris Yunanistana falan...
Hollanda kanalından izliyorum. Hollandali sunucu puanlari görmeden her ulke kime 12 puan verecek diye tahminde bulunuyor şaka ile karışık. Ve hepsine yakinini tutturdu diyebilirim. Doğu Avrupa hep komsularina, Kibris Yunanistana falan...
BiliyorumValla üstad lütfen kişisel algılama ama bu kısma çok güldüm. Muhtemelen playlisti görünce neden güldüğümü anlayacaksın. Metal dinleyicileri bunları ninni niyetine bile dinlemez![]()
O zaman biz tartışmayalım. Uzlaştığımıza sevindim.En iyi epik fantazi/fantazi yazarlarının İngiltere'den çıkmasını da ben seninle tartışmak istemiyorum, hadi bakalım.