#13 Alex Telles

Kesilmezse sürekli oynarsa ilerleme olacağını düşünüyorum.
Bi de tellesin ofansif yönünün defansif yönünden büyük olduğunu düşünüyorum.

Abi senin daha iyi olman lazim.Gercekten cok kötüydün. ikinci devre 2-3 kez topu iyi saklayip dribbling yaptin ama sol bekle falan alakan yok. Ortalar tribüne gidiyor. 5 yabancidan biri sen olmamalisin bu halinle.

Son dakikalar toparladi mac boyunca yaptigi hatalari, daha fazla calismali

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kimse kandırmasın kendini türk düşmanlığı yapmayın tarık oynasaydı akşamki futbolu 10 sayfa yorum yazılmıştı aleyhinde..
hücumu iyiymiş 90 dk boyunca 2 defa "aklını kullanmayı düşünüp adam eksiltti" diye hücumda iyiydi denmez..
külliyen zarar boş bir transferdir
bu adamı bruma için kesmek cinayettir
fayda/fiyat bakımından en rezil transferimizdir genç telles(!)

Su les adam icin yabanci kontejani harcamaya degmez.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bana kafaya isabet bir tane ortasını gösterin GS kariyeri boyunca.

Önünde Sneijder var defansa yardıma gelmiyor belki ondan çok etkili olamıyor diyorum ama defansif olarak leş ve orta açmasını bile bilmiyor adam.

Savunmada çok hata yapıyor, sağlam ve dengeli duramıyor. 2-3 defa kaydı biri gol oldu diğerleri kaçtı. Bu adam acemiliğini bizde geçirip iyi bir sol bek olacak ama bize faydası olmayacak sanki

Yedigimiz golde saha bitti. Niye yavaşlamiyorsun pazara gidiyorsun. Beleşe gol yediriyorsun. Yaptigin ortalar 0.

defansta rezalet onu saymıyorum da ofansta da iyi değil. top tekniği ortalama olan her oyuncu telles'in yaptığı ofansif katkıyı yapar. sneijder ile 2-3 pas yap sonrasını hop ceza sahasına ortala. her maç defalarca yaptığı şey bu. bu maçta özellikle dikkat ettim, 1-2 pozisyonda bek oyuncusunu geçti sıfıra doğru inip gene havadan orta yaptı. oğlum önün bomboş al topu 2-3 metre de ceza sahası içine doğru sür. ondan sonra aynı bizim yediğimiz gol gibi yerden ver pasını. içeride de biri tamamlasın pozisyonu. ama yok otomatiğe bağlamış kenarda topla buluşuyor. rastgele sallıyor ortayı ya tutarsa

Son düzenleme:
kadroda boşuna yer işgal ediyor. 1 tane adam gibi orta yapamıyor. bütün ortalar saçma sapan yerlere gidiyor. gereksiz fouller yapıyor. defolsun gitsin. menajerlik oyunlarında bile potansiyel var demişler, hani nerde ?

İyi diyenlerin ölçüsü nedir merak ettim.

Savunma yönü zayıf, fizik yetersizliğinden ikili mücadele yok. Ya faul yapıyor yada arkadan eskortluk. Hücum yönü içler acısı. Orta yapamaz, adam eksiltemez, çizgiden orta açamaz, kafa topu alamaz. Bence yerine Tarık oynasın, o da kötü ama en azından Bruma' ya yer açılır.

GT-I9300 Tapatalk

Arasira iyi orta aciyor ama Chedjou tipinde kafa toplarina iyi cikan bir forvet oyuncumuz olmadigi icin bosa gidiyor. Burak ve Umut gibi forvetler topun kafalarin üstüne düsmesini bekliyor topa dogru hamle sifir.

İyi diyenlerin ölçüsü nedir merak ettim.

Savunma yönü zayıf, fizik yetersizliğinden ikili mücadele yok. Ya faul yapıyor yada arkadan eskortluk. Hücum yönü içler acısı. Orta yapamaz, adam eksiltemez, çizgiden orta açamaz, kafa topu alamaz. Bence yerine Tarık oynasın, o da kötü ama en azından Bruma' ya yer açılır.

GT-I9300 Tapatalk
Tarik-Bruma ikilisi birlikte oynarsa full otoban olur.

Ya kendine gel yada git Alex, adamin sinirini bozuyorsun artik. 1 mac iyisin 4 mac kotusun olmaz boyle.

Geri
Üst Alt