#13 Alex Telles

tam juvelik oyuncu yani 3-5-2 sol tarafı önü boşken müthiş işler yapıyor kanadında wes varken işi zor çünkü geriye fazla gelmiyor.

Kanada çekip geriye baltayı koysak özellikle büyük maçlarda baya verim alırız.

Yabancı sınırı kalktığında arkasına iyi bir bek alınıp sol önde denenebilir.
Mersin'in ilginç bir futbolcusu vardı ismini unuttum, hallaç gibi çevirdi Telles'i maç boyunca.

Yabancı sınırı kalktığında arkasına iyi bir bek alınıp sol önde denenebilir.
Mersin'in ilginç bir futbolcusu vardı ismini unuttum, hallaç gibi çevirdi Telles'i maç boyunca.

Fiziği olan her futbolcu bunu Telles'e yapabilir. Telles adam akıllı bir takıma gitse bu fizikle 1 sene top yüzü göstermezler ve bu da Telles'in kendi açıklarını kapatmasına neden olur. Açıklarını kapatırsa çok iyi bir solbeke dönüşebilir, çünkü öyle bir potansiyeli var ve hissettiriyor.

Ya sen ne boş konuşuyorsun.İlk yarı telles yüzünden 5 lik olacaktık.Hala atak yemedik diyor herife bak ya.

Burak yılmaz koydukça nasıl hoplatıyor fenerlileri değil mi ayrıca.Bütün burak yılmaz nefreti olan fenerlileri nasıl kucaklıyor kralımız değil mi renktaş.

Dünkü maçın ilk yarısı hariç. Fizik olarak zayıf kaldı zaten. Ben defansif anlamda çok iyi demiyorum ama gelişme kaydediyor. Sneijder 2. yarı defansa yardım edince tek bir atak yemedik Telles'in kanadından. Daha çok Sabri'nin kanadından yedik. Ayrıca Telles'in ortalarını geliştirmesi lazım. En azından arzulu istekli oynuyor. Sezon sonu görüşürüz.

Senin futbol cahili olduğunu biliyorum istersen boş zamanında seni döve döve öğreteyim erkeksen adres verirsin klavye delikanlılığı yapmazsın. O ne öyle boş konuşmak, herif vs gibi kelimeler kullanmak. Futboldan bi habersin.

Dünkü maçın ilk yarısı hariç. Fizik olarak zayıf kaldı zaten. Ben defansif anlamda çok iyi demiyorum ama gelişme kaydediyor. Sneijder 2. yarı defansa yardım edince tek bir atak yemedik Telles'in kanadından. Daha çok Sabri'nin kanadından yedik. Ayrıca Telles'in ortalarını geliştirmesi lazım. En azından arzulu istekli oynuyor. Sezon sonu görüşürüz.

Senin futbol cahili olduğunu biliyorum istersen boş zamanında seni döve döve öğreteyim erkeksen adres verirsin klavye delikanlılığı yapmazsın. O ne öyle boş konuşmak, herif vs gibi kelimeler kullanmak. Futboldan bi habersin.

bu biraz ağır olmadı mı renktaş ¿

Enteresan bir oyuncu. Bazen inanılmaz bindirmeler yapıyor, diyorsun ki tamam bu adam müthiş futbolcu. Ama bazen de oldukça saçma işlere kalkışıyor. Bence Tarık'ta en az Telles kadar oynar şu anki durumda. O yüzden Telles'i yedeğe çekip, Bruma'yı oynatmalıyız.

Bıktım artık bana karşı böyle tavır koyanlara.

ego-quotes.jpg

Önde oynasın diyenler ne yaptığını sanıyor ? Telles'in ne özelliği var da kanat oynayacak ?
Adam geçemez,orta açamaz.

Hayal görmekten vazgeçelim artık bu adam hücum yönünden leş [daha isabetli ortası yok],defans yönden leş oğlu leş.

3'e 5'e bakmadan satılmalı.

Altan Tanrıkulu: "Alex Telles dünyanın en iyi sol bekidir" video - Altan Tanrıkulu, alex Telles, Galatasaray - Sporx TV
"Alex Telles G.Saray'a gelmez" - NTVSpor.net

:( :(
İyi dalga geçmiş bizimlen.

Ali Adnan > 5xTelles.
O kadar rezil topçu.

Polonya gibi vasat bir ligden gelen Prejuce Nakoulma bile rezil etti herifi, biz de bundan Chamberlain'i fln savunmasini bekliyoruz.

Hicbir sekilde savunmasi yok ve bu cocugun gelismesi icin baska ortamlarda olmasi gerekiyor. Bize 5 yabanci sinirinda hazir futbolcu lazim, sahada bize skoru getirecek bir oyuncu degil.

Ayrica biz atak yaparken sürekli rakiplere sarilip yere indiriyor ama savunmada bu agresiflik yok. Dengesiz bir adam.

Şerafettin'e karşı apaçık bir yıpratma politikası var modlar bu konuda daha dikkatli olmalı

Adam orta acamiyor ilerde oynasin diyenler neyin kafasında,fizik desen berbat çelimsiz savunması da kötü ,bu adami neye göre savunuyorsunuz geldiği günle ayni hatta gerileme var,daha çok maçta gol yedirecek bu faydasız.

Telles

+
Süratli
Çevik
Çalışma azmi
Kondisyon
Pasları fena değil
Teknik fena değil, zaman zaman çalım atıyor ama first touch fena değil
Zıplama gücü
Reaksiyon/etki tepki
Top çalma
Interception
Agresiflik iyiye doğru gidiyor

-
ve geliştirmesi gereken noktalar
Pozisyon alma
Kademe/Markaj (ilerleme var)
Güç/Fizik
Sağ ayağını daha etkin kullanmalı
Ortaları vasat
Oyun görüşü iyiye doğru gidiyor
Şutları vasat ama geliştirebilir
Taktik disiplin
Kafa vuruşları gelişebilir çünkü iyi sıçrıyor

Şeraf.Burak yılmaz fenerlileri performansıyla nasıl hoplatıyor ondan bahsetsene yahu.Bırak adresi madresi.Burak koydukça kime giriyor ondan bahset herif.

Yabancı sınırını söylendiği gibi değiştirirlerse Kolarov'u alalım buna sol bek olmayı öğretisin. Adamın bir tane rastgele ortası yok, hepsinde içeri bakıp kime atacağını çok iyi seçiyor.

N5

Yabancı sınırını söylendiği gibi değiştirirlerse Kolarov'u alalım buna sol bek olmayı öğretisin. Adamın bir tane rastgele ortası yok, hepsinde içeri bakıp kime atacağını çok iyi seçiyor.

N5
Ortaları değerlendirecek forvet olmadıktan sonra isterse Baines gelsin yine fayda etmez.

Şeraf.Burak yılmaz fenerlileri performansıyla nasıl hoplatıyor ondan bahsetsene yahu.Bırak adresi madresi.Burak koydukça kime giriyor ondan bahset herif.
Burak gol attıktça bilinçli Galatasaray taraftarına giriyor çünkü takımdan defedilmesi zorlaşıyor ve geleceğimizin içine ediliyor.

Geri
Üst Alt