#13 Alex Telles

Sınır kalkacak ve bu takım yıldız oyunculara ihtiyaç duyacak artık. Sol bekimizde Yıldız bir oyuncu olmalı bana göre.

bi yandan düşününce doğru diyorsun. ama 10 yıl bekleyemeyiz :)

Onu diyorum ya bizde oyuncu falan gelişmez.
Bizim göremediğimiz bir yetenek falan varsa bu Telles'de gitsin geliştirsin kendini.

Müthiş bek,sabredilirse dünyanın en iyisi olur zihniyetiyle alındı ama daha Riera'nın %50 performansını veremedi :D
Defansif yönden acayip kötü 3.lig topçularını bile karşılayamıyor hadi hücumda iyi o yüzden oynatalım desek oda yok adamın daha ortasını göremedim.

Devre arası Telles satıp gelen parayla bir forvet alalım zaten tek kulvarda ilerleyeceğiz sene sonu da yabancı sınırının genişlemesiyle birini getiririz.

Yahu adam Motta'dan kötü acı verici.

Yalnız bu isimler zaten çok uç örnekler. Böylelerini illa ki alamayız. Ama bir Christian Fuchs, Oczipka gibi belli ortalamanın üzerindeki oyuncuları alabiliriz. Ki sezon sonu da sözleşmesi biten isimler bunlar. Telles'i zarar etmeden satıp, bu tarz bonservissiz bir transfer ile çok daha mantıklı bir iş yapmış oluruz. Telles'in potansiyeli varsa bile burada o beklenen seviyeye gelmeyecek, ne yazık ki gerçek bu.

Inan bana Fuchsu alacagimiza Telles kalsin. Oczipkada bize göremi net birsey diyemem. Dedigin gibi o saydigim üç kisi cok yuksek potentiala sahipler, ama o üç oyuncuda takimlarinda oynayamiyorlar. Ilk 11 sol bekleride zor satin alinir. Bundan dolayi Tellesin birde Yabanci kisiltlamasi olmadan kalmasinin yanindayim.

Hic calismiyor bu adam, böyle olmaz.. Her hafta bunun bölgesinden gol yiyoruz, Semih ve Telles varken gol yememek imkansiz gibi birsey.

Acaba nereleriyle izleyipte aldılar bunu hala çözemedim. Semihin bek versiyonu işte. Cılız, berbat bir adam. Az bir yeteneği var o da cılızlığı ile kayboluyor. Yıllardır solbek hasreti çekiyoruz ve çekmeye devam edeceğiz gibi.

Ne boş bi adam ciktin sen,şans veriliyor bir işi doğru yapamadın kaç mactir

Calim yemedigin oyuncu kalmayacak bu gidisle.

Ne rezil bi oyuncudur. Kosmak disinda hic bi numarasi yok.

Defans desen rezil. Bi tane isabetli ortasi yok.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biraz zeka olsaydı gerizekalı olurdu dediğim için 3 gün myc veren adminler online mi ?

Savunması çok kötü . Hucuma katkısı yok. Topla oyunla bile vasat. 6 milyon verdik buna biz bide üstelik.
Italiadan kim istediyse ver gitsin.

Millet düşerken ne ortalar yapiyor. Senin dogru dürüst ortani göremedim daha. 1. yari önünde olan topu adama verip golü yediriyordun. Ne defans var ne hücum. İstiyorlarsa hemen satsinlar. Boşu boşuna yabanci harciyoruz sol bekte

Haftaya Töre otobana çevirir bunun kanadını.

Her oynadığında aynı terane ,
hücumu SIFIR , savunmasıda EKSİ seviyede alt yapıdan biri çıksa oynasa zaten en fazla senin kadar rezil olabilir maçta !

Toparlamazsa satılması gereken bir isim zarar etmeyiz zaten de kar etmek şart , Almanya ve İtalya'dan talipleri var demişti menajeri.

10 Mn €'ya direk gönderelim. Semih'ten de 10 Mn € kaldırsak daha ne !

Geri
Üst Alt