Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
pas oyunu hiç de fena degildi
defansif anlamda kendisini inter ve portoda gelistirdi
defansif anlamda kendisini inter ve portoda gelistirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne Gökhan töre'si yaw ben bu adami celsi macinda canli izledim William bir kez bile gecemedi bakti olmuyor hazard geldi ona da gecit vermedi
Hamzaoglu döneminde sol cizgide Yasin ve Sneijder ile uyumu mükemmeldi
Bizim beğenmediğimiz adamı Chelsea mi istiyormuş şimdi ? Hani Carole bir ara Telles'ten daha iyi sol bekti ?
Gökhan Töre o macta Telles yüzünden kanati degistirmisti Telles'e karsi oynayamadigi icin.
Defans olarak bizdeki halinden öyle aman aman daha fazla gelistirdigini düsünmüyorum ama ofansif olarak skora katki anlaminda kesinlikle bizim dönemimizden daha iyi durumda su an.
Bence satilmasi hata idi o zaman da dedigim gibi. Hele hele 6,5 Milyona satmak gercekten hataydi. Ulan Hamza ulan Dursun Allah belanizi versin, yine son gün Melo ve Telles'i satmaniz geldi aklima hainler.
Gökhan Töre o macta Telles yüzünden kanati degistirmisti Telles'e karsi oynayamadigi icin.
Defans olarak bizdeki halinden öyle aman aman daha fazla gelistirdigini düsünmüyorum ama ofansif olarak skora katki anlaminda kesinlikle bizim dönemimizden daha iyi durumda su an.
Bence satilmasi hata idi o zaman da dedigim gibi. Hele hele 6,5 Milyona satmak gercekten hataydi. Ulan Hamza ulan Dursun Allah belanizi versin, yine son gün Melo ve Telles'i satmaniz geldi aklima hainler.
Bunu kim diyordu yaw, hatırlamıyorum. sen hatırlıyor musun rtş?
verdiğin linkte tapada link önizlemesinde servet çetin konusu gözüküyor konuya tıklıyorum uğur uçar konusuna gidiyor.
verdiğin linkte tapada link önizlemesinde servet çetin konusu gözüküyor konuya tıklıyorum uğur uçar konusuna gidiyor.
bari kaçıncı mesajlardan itibaren baslıyor bu konuda onu soyle başk.
edit. tarayıcıdan girincede 240 tane sayfa yok zaten
bari kaçıncı mesajlardan itibaren baslıyor bu konuda onu soyle başk.
edit. tarayıcıdan girincede 240 tane sayfa yok zaten
Telles>3x Carole
Carole once pas vermeyi ogrensin.
Carole varya yaprak adam kadroda
Telles>3x Carole
Carole once pas vermeyi ogrensin.